joi, 14 iulie 2011

www.vreisafiimilionar.kanald.ro | Inscrieri Vrei sa fii Milionar

S-a dat startul la inscriei pentru concursul Vrei sa fii Milionar, emisiune moderata de Virgil Iantu .
 

 Regulamentul concursului TV este public pe toată durata desfăşurării acestuia şi poate fi consultat gratuit online de către toţi cei interesaţi prin accesarea site-ului www.vreisafiimilionar.kanald.ro sau la numărul de telefon 0377 77 11 11 (număr cu tarif normal non-stop în toate reţelele de telefonie).
   Concursul TV "Vrei fii milionar?” se adresează tuturor telespectatorilor postului de televiziune Kanal D care la începerii concursului au împlinit 18 ani şi au domiciliul sau reşedinţa în România.
    Telespectatorii care îndeplinesc aceste condiţii şi doresc să participe la concurs trebuie să sune la numărul de mai sus şi să răpspundă corect la întrebarea care i se va pune. Întrebarea are 4 variante de răspuns. Participantul va fi invitat ca după semnalul sonor să apese cât mai rapid tasta telefonică corespunzatoare variantei corecte de răspuns. Dacă participantul nu răspunde în maximum 30 de secunde după semnalul sonor, va fi descalificat. În cazul unui răspuns corect, participantului i se va comunica acest lucru telefonic, în cadrul aceluiaşi apel.

   Poziţia în clasamentul online poate fi aflată la adresa www.vreisafiimilionar.kanald.ro/clasamente. Primii 80 de participanţi clasaţi în ordinea timpilor de răspuns corect sunt calificaţi în fază a II-a de preselecţie. Aceştia vor fi contactaţi telefonic la numerele de telefon de pe care au participat la fază I de preselecţie. Fază a II-a de preselecţie se desfăşoară asemănător cu fază I.

Clasamentul final al fazei a II-a de preselecţie se stabileşte pe baza următoarelor criterii de departajare: răspunsurile să fie corecte, iar timpii de răspuns se ordonează crescător. Dacă participantul nu răspunde în maximum 30 de secunde după semnalul sonor, va fi descalificat. Primii 10 clasaţi (şi următorii doi - rezervele) se vor califica pentru fază finală a emisiunii "Vrei să fii milionar?”.Participanţii selectaţi, împreună cu însoţitorii lor vor fi invitaţi să participe la selecţia finală a emisiunii,indicându-li-se data, ora şi locul unde trebuie să se prezinte.
Selectia finală va avea loc în studio, faţă în faţă cu gayda show-ului, nimeni altul decât carismaticul Virgil Ianţu, după metodă "Faster Finger First”. Cei 10 participanţi vor avea în faţă un pupitru cu un monitor TV prevăzut cu funcţie "soft touch” şi un buton pe care apăsa atunci când au terminat proba. Participanţii trebuie să aşeze în ordine corectă 4 răspunsuri la o întrebare, cel care dă primul răspunsul corect calificându-se în concursul interactiv TV "Vrei să fii milionar?”.
Ajuns pe scaun, concurentul se va confrunta cu 15 întrebări de cultură generală cu patru variante de răspuns. După ce a răspuns la primele cinci întrebări, premiul pentru fiecare întrebare creşte fabulos de la o întrebare la altă, ajungându-se la premiul cel mare de un milion pentru ultima întrebare. Pe parcurs, concurentul are 4 soluţii ajutătoare: "Sună un prieten”, "Întreaba publicul” ,"50-50” şi "Schimbă intrebarea”. Pentru fiecare dintre cele 15 întrebări nu există o limită de timp în care concurentul trebuie să răspundă. Acesta se poate retrage oricând din concurs după ce vede întrebarea, iar dacă alege să răspundă, va merge spre următoarea întrebare, dacă răspunsul e corect sau va fi eliminat din concurs, dacă răspunsul e greşit.

1 comentarii:

cristian spunea...

As dori sa ma inscriu la concurs si nu stiu care sunt procedurile, v-as ramane indatorat daca ma-ti informa.Va multumesc!Cristian Tataru.

Trimiteți un comentariu