marți, 12 iulie 2011

Concurs PC Fun | Castiga 1000 euro

  A fost odata ca niciodata… o dupa-amiaza de iulie in care vorbeam despre cat de mult ne plac povestile. Cu eroi si eroine, momente frumoase sau mai putin placute, intamplari suprinzatoare si elementele magice, toate presarate de sita mirifica a zambetelor…Cu totii avem o poveste, unde firul narativ trece subtil prin momentele din trecut si le impleteste jucaus cu cele din prezent, lasand loc neprevazutului, nu-i asa?

  Am incercat sa scriem povestea PC Fun si ne-am oprit, intrebandu-ne: ce ar fi daca chiar voi, prietenii nostri, cei care au dat nastere acestei povesti odata ce au trecut pragul virtual al magazinului nostru, ati fi autorii Povestii PC Fun? Cum ar arata o poveste PC Fun scrisa chiar de clientii magazinului si inspirata din experientele pe care acestia le-au avut cu noi? Si pentru ca suntem foarte curiosi sa aflam raspunsul, va lansam o noua provocare estivala.

Asadar, incepand din aceasta saptamana deschidem paginile povestii PC Fun si va invitam sa ii impletiti chiar voi firele narative cu multa imaginatie, umor si de ce nu – magie. Iar pentru cei mai talentati dintre voi punem la bataie premii in valoare totala de 1.000 de euro.

Povestea va avea 10 pagini si va fi impartita in trei capitole astfel:
Capitolul 1: “Intalnirea – Cum am cunoscut PC Fun” – 2 pagini (aprox. 800 cuvinte)
Capitolul 2: “Viata – Ce s-a schimbat cu PC Fun” – 6 pagini (aprox. 2400 cuvinte)
Capitolul 3: “Planuri viitor – Ce imi doresc de la PC Fun: – 2 pagini (aprox. 800 cuvinte)

Ai talent si vrei sa ne scrii povestea? Iata ce trebuie sa faci:

Urmareste post-urile de pe blogul nostru care anunta deschiderea fiecarui capitol din cele 3. Iti vom indica acolo temele pe care tu poti scrie: de ex. capitolul 1 va aborda teme precum experienta ta cu magazinul, cum ai aflat de noi, cum a decurs comanda, cum a ajuns produsul la tine etc.

Pentru a participa, trebuie sa scrii un text cat mai orginal cu putinta plecand de la temele indicate de noi si sa il publici la comentariile post-ului care anunta deschiderea capitolului respectiv sau sa il trimiti pe adresa poveste@pcfun.ro in termenul indicat.

Noi vom citi propunerea ta si vom alege continutul potrivit capitolului respectiv. Pentru fiecare cuvant ales din propunerea ta, te vom rasplati cu cate 1 RON. Daca ai trimis un text de 200 de cuvinte si noi am ales 150 de cuvinte, inseamna ca vei beneficia de un voucher de cumparaturi in valoare de 150 de lei.

Poti trimite o singura data o propunere de text pentru fiecare capitol din cele 3. Atentie: te rugam sa folosesti o adresa valida de e-mail, indiferent de modalitatea de inscriere aleasa de tine pentru a te putea contacta la finalul campaniei in vederea intrarii in posesie a voucherului.

Pentru mai multe detalii, te rugam sa citesti regulamentul campaniei aici : https://docs.google.com/document/d/1aEIWB90vm_LZv8cJSXARpfK-4tVRgjHxRoqMr55TPbA/edit?hl=en_US&pli=1

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu