duminică, 10 iulie 2011

Cele mai frumoase gadgeturi

Institutul pentru studierea designului, red dot, a desemnat castigatorii unuia dintre cele mai reputate premii internationale din domeniu. Iata cele mai frumoase gadgeturi :



EX90 Personal Telepresence



Este un sistem de teleconferinţă creat de Cisco, care include full HD video calling, boxe stereo, subwoofer şi microfoane wideband. Interfaţa aparaturii se accesează printr-un touch-pad ceea ce uşurează munca utilizatorului, care nu mai este nevoit să navigheze printr-o serie de meniuri. De asemenea, aparatul permite utilizatorilor să prezinte interlocutorilor aflaţi la distanţă grafice şi diagrame în timp ce se concentrează exclusiv asupra conversaţiei pe care o poartă. Aceasta întrucât, aparatul aproape că lucrează singur.



HTC EVO 4G

Display-ul de 4,3 inch al telefonului creează senzaţia că priveşti imaginile de pe un TV cu ecranul plat de ultimă generaţie. Modul în care arată aparatul este îmbunătăţit de o ramă care îl "protejează" pe utilizator de orice altă "distracţie". De asemenea, gadgetul se comportă ca un veritabil aparat foto, dispunând de o cameră de 8 megapixeli.




Iphone 4

"iPhone 4 reprezintă cea mai mare săritură creativă de la apariţia primului iphone creat de Apple", spune juriul red dot despre produsul creat de Apple. Forma sa inedită este dată de display-ul de rezoluţie mare şi de led-urile care luminează ecranul. Iphone 4 este , totodată, foarte subţire, având numai 9,3 mm în grosime. Cu toate acestea este foarte greu de distrus, fiind protejat de o ramă făcută dintr-un oţel care nu se pătează.


TA Sky Design Desk Connector Panel

Creat de Komtech, TA Sky este soluţia ideală, după cum susţin cei de la red dot, pentru o problemă banală de design din birourile şi sălile de conferinţe. Este practic o cutie care se montează în birou şi care poate fi utilizată cu succes pentru „a găzdui” toate cablurile necesare pentru o teleconferinţă, spre exemplu. Aparatul se găseşte şi în varianta colorată.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu