luni, 11 iulie 2011

How to Web 2011

   A treia ediție a How To Web - cea mai mare conferință regională de antreprenoriat și tehnologie web din Europa de Est – va avea loc pe 9 și 10 noiembrie la Crystal Palace Ballrooms.
   Evenimentul se adresează în special antreprenorilor și dezvoltatorilor web, precum și tuturor celor ce doresc să afle mai multe despre dezvoltarea afacerilor web. How To Web 2011 va fi structurat în 24 prezentări și paneluri în cadrul cărora se va discuta despre antreprenoriat, business development și tendințe web, 12 workshopuri tehnice dedicate tehnologiilor web și mobile, precum și antreprenoriatului web, și o zonă expozițională în care sunt așteptate peste 25 de start-up-uri și companii din zona de tehnologie.
   

Temele de discuție ale invitaților se vor axa pe subiecte de interes pentru antreprenorii din zona tehnologiei web cum ar fi: future of web, Eastern Europe's entrepreneurs, How To's, entrepreneurship, business development, financing & developing mobile apps, Focusing on web technologies, cloud technologies, mobile development.
   Anul acesta, sunt așteptati la How To Web peste 750 de participanți, atât din România, cât și din țările vecine. Pentru ei, organizatorii vor pune la dispoziție autocare dedicate ce vor pleca din Timișoara, Sofia, Belgrad, Iași și Cluj care vor asigura gratuit transportul participanților.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu