luni, 4 iulie 2011

Vedete care au picat BAC-ul

  Vedetele din Romania castiga foarte multi bani, insa majoritatea au picat BAC-ul.
  O prima vedeta foarte cunoscuta pentru rolurile de vecina la "Razvan si Dani" sau asistenta la "un Show pacatos" este Daniela Crudu. Ea a picat la proba de matematica acum 2 ani.
   Nu doar fetele sunt slabe atunci când vine vorba de învățătură. Ionuț, solistul trupei Ro-mania, care a reușit abia la vârsta de 35 de ani să termine un liceu particular, a avut și el probleme cu matematica, chiar în două sesiuni. Dacă în prima sesiune a luat nota 1, în cea din august a făcut ceva progrese și a obținut nici mai mult nici mai puțin de 3,80.
   Cunoscutul fotbalist Ianis Zicu  a ratat proba de limba română a Bacalaureatul 2011 din cauza meciului cu Brazilia și speră ca în sesiunea din toamnă nimic să nu-i mai stea în cale.
   Un alt fotbalist cunoscut care are probleme cu Bac-ul este Ionel Dănciulescu, atacantul echipei Dinamo. Din cauza cantonamentului, sportivul nu a reușit să ajungă să susțină examenul de Bacalaureat. Acesta are și un motiv de îngrijoarare totuși deoarece la liceul la care a învățat el promovabilitatea a fost zero.


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu