joi, 21 iulie 2011

Concurs OLAY Regenerist lotiuni de zi

Castigati 5 lotiuni de zi Olay Regenerist cu SPF 15 pentru a avea vara aceasta un ten protejat de efectele daunatoare ale soarelui!

Mecanism de concurs: lasati un comentariu la acest articol impartasind ritualul vostru de ingrijire a pielii pe timp de vara si mentionati pe scurt ce asteptari aveti de la OLAY REGENERIST cu SPF 15.

Perioada: 19-26 iulie
Castigatorii vor fi desemnati prin tragere la sorti. Numai raspunsurile complete, la cele doua intrebari vor intra in concurs.

Despre OLAY REGENERIST cu SPF 15 ..…
Formula OLAY Regenerist, cu un complex inovator cu amino-peptide, ajută la regenerarea celulă cu celulă a pielii la suprafata, imbunatatind dramatic aspectul acesteia, fara proceduri chirurgicale. In plus, formula sa iti protejeaza tenul si impotriva efectelor daunatoare ale soarelui avand SPF 15.

Factorul de protectie solara (SPF) reprezinta cantitatea de radiatie pe care pielea o poate primi pana cand incepe sa se inroseasca, atunci cand folosesti o crema cu protectie, fata de situatia in care pielea nu este protejata. Astfel, daca in mod normal, fara protectie, pielea ta incepe sa se inroseasca, sa spunem, dupa 2 minute de stat la soare, prin aplicarea unei creme cu SPF 15 poti sta la soare de 15 ori mai mult, adica o jumatate de ora SPF-ul este un indicator specific fiecarei persoane si e influentat de o serie de factori precum sursa de lumina (spectru, intensitate), sau reactia pielii.

Textura produselor are un rol esential in crearea obiceiului de utilizare a produselor cu factor de protectie.
Astfel, produsele cu SPF 15 sunt preferate datorita texturii usoare si absorbtiei rapide in piele. Un produs cu factor de protectie 15 blocheaza 93.3% din razele UV. Pentru comparatie, un produs cu SPF 30 blocheaza 95% din radiatie.

Factorul de protectie solara inscriptionat pe orice produs poate fi eficient atata timp cat acesta este aplicat in doza necesara: 2 mg/cm2. In traducere libera, inseamna ca trebuie folosite aproximativ 0,5 grame de lotiune pentru fata si gat.

Efectele daunatoare ale expunerii la raze UV se cumuleaza in timp. Expunerea repetata influenteaza capacitatea pielii de a se reface, insa efectele devin vizibile foarte tarziu. O singura zi de expunere la soare fara a te proteja este suficienta pentru a compromite sistemul imunitar al pielii.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu