sâmbătă, 9 iulie 2011

www.aciphosting.ro | Castiga o consola Nintendo Wii

Concursul se va desfasura in perioada 6 iulie – 6 august 2011 si se poate prelungi cu inca o luna daca numarul participantilor nu este mai mare de 100.

Pe toata perioada concursului o sa fie afisate pe site-ul nostru listele cu participantii la concurs si adresele url unde au fost postate articolele. Calitatea articolelor postate nu va reprezenta un mijloc de departajare a castigatorilor.

Castigatorul va fi desemnat in maxim 2 zile de la terminarea concursului, dupa efectuarea verificarilor necesare si descalificarea participantilor care au recurs la metode interzise pentru a obtine un numar mai mare de like-uri.


Premii oferite :

Locul I – O consola Nintendo Wii

Locul II – Un pachet de gazduire web Business timp de 1 an

Locul III – Un pachet de gazduire web Advanced timp de 1 an

Locul IV – Un pachet de gazduire web Beginner timp de 1 an
Concurs
Ce trebuie sa faci?

Posteaza un articol de minim 200 cuvinte in care sa descrii unul dintre serviciile noastre sau compania noastra, pe blogul sau site-ul tau personal, plaseaza un buton like pentru articolul respectiv si incepe promovarea acestuia.

Cel mai votat articol va castiga automat o consola Nintendo Wii. In imaginea de mai jos puteti vedea un exemplu de articol.


Termeni si conditii :

- Blogul sau website-ul unde se posteaza articolul trebuie sa detina cel putin PR 1
- Articolul trebuie sa fie de cel putin 200 cuvinte si sa contina cel putin 3 link-uri cu ancore diferite ( web hosting, servere vps, inregistrare domenii ) catre pagina www.aciphosting.ro
- Toti participantii care incearca prin orice metoda interzisa sa obtina un numar mai mare de like-uri o sa fie descalificati automat
- Blogul in care se publica articolul trebuie sa contina cel putin 5 articole mai vechi

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu