vineri, 1 iulie 2011

Concurenti «Vaporul Iubirii»

  Din 3 iulie, aventura verii se trăieşte la Antena 1. «Vaporul Iubirii» îşi va purta concurenţii - şapte fete şi şapte băieţi pe Marea Mediterană, în căutarea dragostei.
  Pe lângă cele şase vedete deja cunoscute de telespectatori, pe «Vaporul iubirii» s-au îmbarcat şi opt curajoşi, gata să îşi întâlnească iubirea vieţii lor.

Iată mai jos care sunt ei:

Madălina Secuianu: are 22 de ani, este bucureşteancă, fotomodel şi studentă la Drept. A urcat pe Vaporul Iubirii cu presentimentul ca îşi va găsi jumătatea. Ultima relaţie a sfârşit-o atunci când partenerul a pus-o să aleagă între el şi carieră, astfel că Madalina caută un bărbat care poate accepta dorinţa ei de a deveni un om de televiziune sau o actriţă de succes.

Robert Miu: are 37 de ani şi este antrenor de fotbal. Vaporul Iubirii este pentru el o experienţă de viaţă, în urma căreia va lega cu siguranţă prietenii, însă nădăjduieşte şi să îşi găsească dragostea. Robert are şi un baietel în vârstă de trei ani, pe care il iubeşte foarte tare şi căruia îi dedică foarte mult din timpul său. Se considera un barbat atrăgător, dar nu se simte un barbat ieşit din comun şi spune că femeile care îl plac sunt la fel de numeroase ca cele care nu îl plac.

Liliana Geanina Neagu: are 23 de ani, a absolvit o facultate din cadrul Politehnicii, dar profesează ca dansatoare şi fotomodel. Vaporul iubirii i se pare „o oportunitate şi un joc plin de necunoscut şi mister", motiv pentru care a decis să participe. Cum viaţa sentimentală nu era tocmai roz, Liliana speră ca pe vapor să îşi găsească partenerul, despre care spune cp trebuie să îi fie aproape, să aibă grijă de ea şi să îi ofere stabilitate.

Denis Aurelian Căciulă: are 24 de ani, este din Galaţi şi este...stripper! Îi place foarte mult să călătoarească şi să experimenteze, dar mai ales îşi doreşte să-si găsească "oglinda feminină". Deşi iubitele lui de până acum s-au cam temut de profesia lui, Denis consideră că grijile sunt exagerate pentru că el ştie să demonstreze că deşi îşi face meseria cu pasiune şi dedicare, aceasta nu are nimic de-a face cu viaţa lui privată.

Ana Maria Veronica Ciupilă: are 25 de ani şi se pregăteşte pentru o carieră în televiziune. Cea mai lunga relaţie a ei a fost de un an şi jumătate şi s-a terminat pentru că relaţia s-a transformat în prietenie. În Vaporul Iubirii vede o oportunitate în a-şi întâlni jumătatea.

Constantin Opriş: Are 24 de ani şi este convins că anul acesta se va căsători, deşi nu este implicat într-o relaţie. Vaporul iubirii este ocazia perfectă să îşi întâlnească viitoarea soţie, iar lupta pentru ea, împotriva celorlalţi concurenţi, o adevărată provocare. Este o fire spontană, romantică, glumeaţă , sensibilă, perseverentă, plină de viaţă şi tot timpul punctuală.

Alexandra Ioan: are 29 de ani şi vrea să îşi găsească jumătatea cu orice preţ, mai ales că are, spune ea, o vârstă la care căsătoria este următorul pas în viaţă. Bărbatul ideal, în viziunea Alexandrei, ar trebui să aibă în sânge globule albe, globule roşii şi globule "Alexandra" ! Este autodidactă, îi plac foarte mult limbile străine, încercând momentan să înveţe a şasea limbă, şi anume arabă, deoarece de un an de zile lucrează la o companie in Qatar.

Adrian Haita: are, asemeni, Alexandrei, 29 de ani şi este din Azuga. Îi plac excursiile şi este organizator de excursii montane, de aceea, ceea ce l-a atras la acest proiect a fost tocmai aventura. Nu este într-un punct al vieţii în care să-şi dorească mai mult decât orice să se "aşeze la casa lui", dar îşi doreşte sa aibă lângă el o femeie care să-l facă fericit şi cu care să construiască o relaţie de durată.

«Vaporul iubirii» îşi va purta concurenţii - şapte fete şi şapte băieţi dornici să-şi găsească jumătatea, într-o croazieră tumultoasă pe Marea Mediterană. Alături de ei, telespectatorii se vor putea bucura de peisaje exotice, locaţii luxuriante, petreceri tematice la bordul vasului, dar si provocări inedite. În lunga lor călătorie, concurenţii vor marca pe hartă Marsilia, Genova, Tunisia, Malta, Sicilia sau Corfu.

Cei 14 concurenţi, printre care şase vedete: Rose Marie Florescu, Daniela Crudu, Adelina Pestriţu, Fizz, Kamara şi Doru Isăroiu, vor trece de-a lungul show-ului prin mai multe „teste" ce vizează deopotrivă calităţile şi defectele fiecăruia precum şi relaţia care se va înfiripa între ei.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu