luni, 11 iulie 2011

www.boss-wanted.com | Castiga o vacanta in Tenerife

Pentru a participa la acest concurs si a castiga o vacanta in Tenerife iata ce trebuie sa faci :


1.  Intra in contul tau pe boss-wanted.com. Daca nu ai cont,intra aici http://www.konkurs.ro/framed.php?u=http%3A//boss-wanted.com/ro/user/register&t=Concurs:%20Castiga%20o%20vacanta%20pentru%20doua%20persoane%20in%20Tenerife,%20stick-uri%20USB%20sau%20cani%20de%20cafea   pentru a te inregistra.
2. La fiecare patru zile, o noua intrebare te va astepta pe boss-wanted.com. Daca deja te-ai inregistrat pentru competitie, un email iti reaminti ca o noua intrebare te asteapta. Dupa ai raspuns la prima intrebare, vei participa automat la tragerea la sorti pentru premiile lunare. Daca ai raspuns la toate cele 10 intrebari*, in mod automat intri in tragerea la sorti pentru marele premiu.

*Scopul jocului este de a arata in zece situatii dificile ce fel de boss esti in relatia cu angajatii tai. Cu fiecare situatie si provocare la care raspunzi biroul tau va deveni mai bine echipat.

Bonus: Dupa ce raspunzi la fiecare din cele 10 intrebari, ai sansa de a invita sa participe la concurs 3 prieteni. Daca unul dintre acesti 3 prieteni se inregistreaza, un articol bonus va aparea in biroul tau - un articol pe care nu l-ai putea obtine doar raspunzand la intrebari.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu