vineri, 10 decembrie 2010

Livestream gratis Finala K1 Tokyo 2010 free

    
       Livestream gratis Finala K1 Tokyo 2010 free  aici : http://atdhe.net/index.html
      
      Circuitul de kickboxing K-1 a ajuns la a optsprezecea finala din istorie. Turneul final, un fel de Campionat Mondial al sporturilor de contact, se desfasoara la Tokyo, sambata 11 decembrie, incepand cu ora 9, ora Romaniei si ii va aduce in acelasi ring pe cei mai valorosi si mai puternici opt luptatori ai lumii.
Avantajele, dezavantajele si sansele celor opt

   Primul pe lista favoritilor finalei K-1 din 2010 este fara indoiala olandezul Semmy Schilt. Turnul din Rotterdam, aşa cum e poreclit Schilt, datorită gabaritului său, 2,12 metri şi 130 de kilograme, este o adevărată legendă în K-1, având doar 5 eşecuri în întreaga sa carieră. Are patru titluri de campion mondial în K-1, toate începând din 2005.
După ce s-a pregătit în România în ultimele două săptămâni, olandezul e convins că poate câştiga. Aşa cred şi bookmakerii de la celebra casă de pariuri Bwin,care îi acordă cea mai mică cotă pentru a se impune, de 2.05.

    Pentru a ajunge în finală, Schilt trebuie să treacă de japonezul Kyotaro, iar apoi de învingătorul dintre Peter Aerts şi Mighty Mo.

Al doilea favorit al piramidei este tot un olandez, Demolatorul Alistair Overeem, cu o cotă de 2.70, deşi s-a apucat serios de K-1 abia acum doi ani. Se bate în sferturi cu surinamezul Tyrone Spong, care a primit o cotă de 16 pentru a se încununa campion.

Pe trei apare surprinzător românul Daniel Ghiţă, aflat la prima participare la World Grand Prix Final 8, cel care la Seul, în octombrie, l-a distrus pe Errol Zimmermann. În primul meci se va duela cu turcul Gokhan Saki, apoi va da piept cu Overeem sau Kyotaro. Cu o cotă de 7, Ghiţă are şansa de a se bate în finală cu Semmy Schilt. Până acolo, pentru a-l învinge pe Saki, românul a primit o cotă la victorie de 1.53.

Urmează pe rând, în opinia Bwin, Peter Aerts, cu o cotă de 14, Gokhan Saki 15, Mighty Mo 25 şi Kyotaro cu 34, ultimul fiind considerat victimă sigură în faţa lui Schilt.

În ceea ce priveşte calificarea în semifinale, bookmakerii îi dau ca favoriţi pe Overeem, Ghiţă, Aerts şi Schilt.

Daca nu gasiti pe lniku de mai sus puteti cauta Livestream gratis Finala K1 Tokyo 2010 free aici : http://livetv.ru/en/eventinfo/61538_k1_world_gp_2010/

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu