miercuri, 29 decembrie 2010

Cum influenteaza numele destinul

Pentru a descoperi semnificaţia numelui tău, trebuie doar să notezi în dreptul fiecărei litere a numelui acea cifră care îi corespunde conform tabelului de mai jos. Ia în calcul numele dinaintea căsătoriei.

1 – 2 – 3 – 4 – 5 – 6 – 7 – 8 – 9
A – B – C – D – E – F - G – H – I
J – K – L – M – N – O – P – Q – R
S – T – U – V - W – X – Y – Z

De exemplu, pentru numele Alexandra Matei, numerele fiecărei litere vor arăta astfel:
A -L- E-X-A-N-D-R-A M-A-T-E-I
1-3-5-7-1-5-4-9-1 4-1-4-5-9

După ce faci suma tuturor valorilor vei obţine numărul 59. Aduni cele două cifre, 5+9=14  1+4=5. Dacă rezultatul este un număr din trei cifre, le aduni între ele până ajungi la o singură cifră. Şi, astfel, obţii cifra destinului. Acesta reprezintă calea pe care o vei urma pentru a-ţi atinge scopul în viaţă.

În funcţie de valorile pe care le aduni poţi afla cifra personalităţii şi pe cea a sufletului. Pe prima o găseşti adunând cifrele corespunzătoare consoanelor numelui tău întreg. Ea îţi arată motivaţiile şi dorinţele cele mai ascunse. Cifra personalităţii o găseşti adunând valorile vocalelor şi-ţi destăinuie modul în care te exprimi şi cum te percep ceilalţi. Iată ce spune fiecare cifră despre tine:

1 – Viaţa ta se află sub semnul ambiţiei. Îţi urmezi cu mult curaj idealurile şi ai o fire independentă. Îi inspiri pe mulţi, îţi place să conduci şi să inventezi, pentru că ştii cum să abordezi o problemă în mod original şi creativ. Cauţi mereu oportunităţi, respingând căile bătătorite şi rutina.

2 – Cifra aceasta exprimă dualitatea şi înclinaţia către empatie. Ai abilitatea de a lucra foarte bine cu cei din jurul tău, deoarece găseşti mereu o modalitate de a fi diplomată. Te vei simţi împlinită dacă urmezi o meserie artistică sau de mediator. Eşti mereu alături de prieteni cu un sfat şi îi ajuţi să treacă peste conflicte.

3 – Te exprimi cu uşurinţă şi redai celor din jurul tău bucuria de a trăi. Principala ta calitate este imaginaţia, pe care o poţi pune în folosul celor din jur, lucrând în domeniul vânzărilor sau în divertisment.

4 – Aduci stabilitate în viaţa ta şi a celorlalţi, precum şi în profesie, datorită abilităţii de a prevedea viitoarele probleme şi de a te organiza. Pe orice plan, eşti o persoană pe care ceilalţi se pot baza, pentru că îţi place să te implici.

5 – Îţi place să explorezi şi să comunici. De fapt, ai o abilitate nativă de a comunica. Te adaptezi la schimbări şi reuşeşti să convingi fără nicio dificultate pe oricine şi să obţii ceea ce-ţi doreşti. În orice situaţie, ai capacitatea de a analiza lucrurile şi de a gândi rapid.

6 – Aduci pacea şi armonia printre cunoscuţi. Îţi place să-ţi asumi responsabilităţi şi să-ţi exprimi iubirea pentru apropiaţi. Profesiile care ţi se potrivesc sunt acelea de profesor sau de artist. Deschisă şi cinstită, îţi doreşti sau ai deja o familie unită şi armonioasă.

7 – Puterea ta este intuiţia. Ai tendinţa să te dezvolţi mult pe plan personal. Cauţi adevărurile ascunse, fie ele de natură ştiinţifică, fie filosofică sau religioasă. Profesional, deoarece eşti o perfecţionistă, îţi place să lucrezi singură, în propriul tău ritm.

8 – Deşi eşti pesimistă, începi lucrurile încet şi le termini prima datorită hotărârii cu care îţi urmezi scopurile materiale. Cauţi să acumulezi din punct de vedere material şi să deţii controlul. Citeşti foarte bine oamenii, ceea ce te va ajuta şi în profesia aleasă.

9 – Viaţa îţi este influenţată de compasiune şi înţelegere. Loială, independentă, dar şi geloasă, acţionezi sub imboldul momentului. Oferi ajutor celorlalţi, dar eşti înzestrată şi cu talent artistic şi imaginaţie.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu