miercuri, 15 decembrie 2010

Jucatorii echipei Galatasaray s-au revoltat impotriva lui Gica Hagi

Căpitanii echipei Galatasaray, Arda Turan, Sabri Sarioglu şi Ayhan Akman, au cerut conducerii clubului din Istanbul să îl avertizeze pe tehnicianul Gheorghe Hagi să nu îi mai acuze pe jucători pentru înfrâgeri, informează cotidianul Vatan.
Potrivit sursei citate, Arda, Sabri şi Ayhan au avut o discuţie în care au analizat situaţia echipei. Cei trei au fost de părere că Gheorghe Hagi nu va reuşi să facă performanţe şi că echipa ar avea nevoie de un antrenor mai de calitate. După această discuţie, Arda Turan s-a dus la conducerea clubului, căreia i-a cerut să îl avertizeze pe Hagi: "După înfrângeri iese şi acuză. El nu are nicio vină? Ar fi bine dacă l-aţi avertiza pe antrenor. Jucătorii sunt nemulţumiţi de această situaţie".
Cotidianul Takvim scrie că oficialii clubului Galatasaray se gândesc la trei variante în locul lui Hagi: Eric Gerets, Graeme Souness şi Zico. Dintre cei trei, Zico ar fi de acord să preia conducerea tehnică a echipei din Istanbul.
Echipa Galatasaray ocupă locul 9 în clasamentul campionatului turc, cu şase victorii, două rezultate de egalitate şi opt înfrângeri (20 de puncte). Formaţia lui Hagi a fost învinsă, sâmbătă, pe teren propriu, cu scorul de 2-0, de Genclerbirligi, partidă la finalul căreia şi-a cerut scuze pentru jocul prost al elevilor săi: "Am intrat în istorie cu un rezultat prost. Echipa a jucat atât de prost încât le cer scuze suporterilor".

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu