marți, 21 decembrie 2010

Cum aranjam masa de Craciun

De Craciun, masa trebuie sa arate impecabil. Pentru asta, trebuie sa realizati decoratiuni speciale pentru masa de Craciun

- achizitioneaza-ti un set complet de farfurii de sezon, farfurii mari si mici (cu reni, braduti, oameni de zapada, stelute);
- fiecare membru trebuie sa aiba 4 pahare, si anume: unul pentru apa, unul pentru vin, unul pentru tarie si unul pentru sampanie.

 Paharele vor sta in fata farfuriei si vor fi asezate de la stanga la dreapta - in functie de marimea lor. 



   Pentru ca masa de Craciun sa fie rafinata, opteaza pentru pahare de cristal, care vor crea intimitate si eleganta. Ele pot fi rosii, albastre sau aurii. Depinde de tema pentru care optati. De exemplu, daca fata de masa este alba, alegeti tacamuri, farfurii si pahare colorate. 



Daca fata de masa este rosie cu imprimeu de brazi si globuri, puteti opta pentru farfurii albe cu un imprimeu cochet de sezon. Paharele pot fi din cristal alb sau auriu.

- servetelele de sezon improspateaza masa de Craciun. 

In nuante de rosu, auriu, verde sau simple - albe cu mici imprimeuri de globuri, Mos Craciuni si stelute, servetelele sunt un accesoriu important in aranjamentul regal al mesei de Craciun.

  Daca la masa de Craciun se alatura si prietenii familiei, atunci incearca pe cat posibil ca decoratiile si felul in care ai aranjat tacamurile sa fie original.



- creeaza intimitate cu lumanarile de sezon.

  Un sfesnic in care au fost amplasate 5, 6 lumanari rosii sau aurii va aduce intimitate locuintei. De asemenea, in magazine exista numeroase lumanari de sezon de diferte dimensiuni, care abia asteapta sa-ti inveseleasca masa de Craciun.


- cateva crengute de brad asezate pe masa de Craciun vor aduce spiritul Sarbatorilor de Iarna in sufletul fiecarui membru al familiei.

Sfat: Modul in care vei aranja masa de Craciun se va reflecta si in gustul mancarii si in spiritul fiecaruia. Astfel, mancarea va fi mult mai delicioasa, iar invitatii se vor simti ca la ei acasa!

Sarbatori Fericite !!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu