sâmbătă, 30 octombrie 2010

ponturi pentru slabit

    Ati incercat sa slabiti prin toate metodele posibile si nu ati reusit? Daca doriti cu disperare sa slabiti urmati urmatoarele 5 ponturi pentru slabit (100%garantat):


  1.  Renunta la carbohidrati. Daca reduci portia de carbohidrati, in special cei albi (proveniti din painea alba, cartofi etc) si daca mananci mai multe proteine slabe (cum ar fi pui sau peste) vei slabi cateva kilograme destul de repede. Dar nu renunta complet la carbohidrati. Ar trebui sa mananci in continuare carbohidrati care contin fibre cum ar fi afinele, capsunile, murele, spanacul sau merele.
  2.  Nu mai manca alimente procesate! Consuma mai multe fructe, legume si cereale integrale. De multe ori oamenii sunt obisnuiti sa manance junk food, dar poti descoperi ca exista multe alimente delicioase cum ar fi fructele, legumele si cerealele integrale care sunt de mare ajutor in cura de slabire.
  3. Redu consumul de zahar. Adica fii antent la cate sucuri bei! Zaharul din aceste bauturi este in cantitati foarte mari, iar lichidele nu tin de foame. Ar trebui de asemenea sa te feresti de produsele “fara grasimi”. Zaharul este adesea folosit pentru a inlocui aroma atunci cand se extrage grasimea. De asemenea ar fi bine sa fi atent la cantitatea de zahar pe care o pui in cafea sau ceai.
  4.  Bea mai multa apa! Apa te ajuta sa iti reduci pofta de mancare si un numar de cel putin 8 pahare de apa pe zi vor fi de ajutor in cura de slabire. Pe de alta parte, daca nu bei suficienta apa in fiecare zi, corpul tau va depozita apa si grasime in plus. Pentru a determina cata apa ar trebui sa bei zilnic inmulteste greutatea ta cu coeficientul 0.37 pentru a obtine numarul de litri de apa necesari/zi.
  5. Fa sport mai des. Cea mai buna metoda sa slabesti este facand sport. Cei care cresc timpul zilnic in care fac sport si mentin acelasi aport caloric vor pierde cu siguranta din kilogramele in plus. In plus, exercitiile cardio de tipul alergarii, mersului sau aerobic te vor ajuta sa slabesti si sa pierzi centimetrii.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu