duminică, 31 octombrie 2010

Cum sa asociezi accesoriile cu tinuta

Bijuteriile, curelele şi eşarfele pun în valoare o ţinută sau o transformă dintr-una ternă într-una plină de culoare.

Cum sa asociezi accesoriile cu tinuta :

    Fără a te transforma într-un pom de Crăciun, alege bijuterii îndrăzneţe şi impunătoare. Din aur, argint, lemn sau pietre colorate, colierele sunt acesorii indispensabile. Colierele lungi se potrivesc oricărei ţinute, mai ales celor clasice.
    Inelele mari, în formă de floare sau de nod, supradimensionate, colorate sau cu strasuri, sunt la modă şi sunt foarte şic.
    Brăţările din lemn, din aur sau din argint, masive, colorate, se poartă cât mai multe pe ambele mâini.

    Colierele fantezie se potrivesc la o cămaşă sau un tricou uni. Evită să porţi inele mari cu pulovere tricotate, 
rişti să agăţi puloverul. Şi, mai ales, nu purta inele pe fiecare deget, ci doar unul, dar frumos. Dacă alegi un inel coorat, acesta trebuie să fie în ton cu rochia sau cu colierul. Brăţările sunt puse în valoare de mânecile trei sferturi. Poţi purta multe brăţări subţiri din aur sau din argint şi vei avea un aer boem. Dacă porţi o ţinută etno, alege brăţări din lemn.

    Curelele sunt vedetele sezonului

   Curelele nu sunt făcute doar pentru a susţine pantalonii! Din elastic, piele sau din material textil, nu trebuie să lipsească din garderoba ta.

   Evită curelele prea late.Cureaua trebuie să sublinieze talia, nu s-o “taie”. Dacă porţi o curea mai lată, alege bijuterii dicrete, pentru a echilibra ţinuta

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu