duminică, 17 octombrie 2010

joburi interesante

   Cele mai plicticoase meserii pe care le poti imbratisa pe meleagurile romanesti :

  1.Vanzatoare de bilete RATC - nu stiu cat castiga. Poate banii pe care ii ia o astfel de persoana merita efortul de a sta toata ziua intr-o cosmelie in care mananci, te schimbi, stai, transpiri si in general mirosurile se pastreaza mult si bine. Un job in care interactionezi cu oamenii dar mai mult cu tine si cu reactiile corpului tau.


2.Paznic - mai ales cei care pazesc terasele din Mamaia noaptea pe timp de vara. In general barbati trecuti de 50 de ani, poate mai bine, care pot speria un hot adevarat doar cu sforaiturile lungi si puternice. In rest, un job linistit, relaxant si cu mult timp de meditat.

3.Controlor RATC - o frumusete de job. Toata ziua sa stai sa te certi cu oamenii. Sa te contrazici, sa faci pe personajul negativ tot timpul. Cred ca trebuie sa te nasti cu o astfel de placere, placerea de a face scandal :) ma intreb cum e interviul pentru un asemenea post?
4.Pantofar - sau cum s-o numi meseria asta. Tipul ala din coltul cartierului, de obicei mai ciocolatiu, cu mustata, si neaparat burta, care te intreaba, indiferent de ce porti in picioare, daca nu vrei sa iti lustruiasca pantofii. Peria si crema mereu la indemana si cu ochii in 4 dupa vreun pantof mai prafuit. Un job molcom, cu program flexibil, simplu si mai ales mobil. Daca te-ai plictisit de un loc, poti oricand sa te aloci in alta parte. Tot aici mai intra mosuletii care te invita sa te cantaresti pentru 50 de bani :)
  Altii sunt atotstiutori, precum taximetristii. Stiu tot de la politica la sport, si de la sociologie la tehnologia high tech.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu