miercuri, 13 octombrie 2010

nunta perfecta

  Oricine isi doreste o nunta perfecta, insa cum acest minunat eveniment este de obicei unic in viata, nimeni nu are o experienta anterioara cu privire la organizarea unei astfel de petreceri.
Ca organizarea nuntii sa vi se para mai usoara  va vin in ajutor cu cateva sfaturi ce sper sa va fie utile.

1. Nu incepeti organizarile pentru nunta pana nu ati stabilit cu precizie numarul de persoane carora vreti sa le trimiteti invitatii, precum si stilul nuntii. Abia dupa ce ati stabilit aceste detalii pueti decide ce local este potrivit pentru nunta voastra si puteti incepe restul pregatirilor.
2. Nu veti avea timpul necesar pentru a rezolva toate sarcinile ce trebuie indeplinite pentru ziua nuntii si va veti simti foarte obositi si stresati de veti incerca sa le rezolvati singuri. O idee buna ar fi sa incercati sa scrieti pe biletele acele sarcini pe care considerati ca v-ar fi mai greu sa le rezolvati voi si inmanati biletelele parintilor, prietenilor etc

3.De obicei nasii se aleg prin traditie fiind cei de botez ai mirelui, apoi cei de botez ai miresei. Daca insa nu doriti sa respectati traditia, ati fost refuzati sau aveti alte motive pentru care nu puteti alege traditional nasii, atunci ar trebui sa cautati ca acestia sa va fie apropiati sau sa va poata deveni prieteni, caci ei sunt parintii vostri spirituali si va vor ajuta in multe probleme ale vietii.



4.Pentru miresici: nu mergeti singure in cautarea rochiei de mireasa! Chiar daca parerea voastra este cea mai importanta, este posibil ca cel putin in acele momente sa va inselati in unele privinte si atunci ati avea nevoie de parerea unei persoane de incredere.

5.Este indicat sa va luati macar doua zile libere de la serviciu in cursul saptamanii caci atunci sunt majoritatea magazinelor deschise. Mergeti si probati rochii de mireasa cat mai multe (insotite de cineva, cum am spus mai sus) in ideea de a stabili genul rochiei si culoarea care vi se potriveste cel mai bine (o anumita nuanta de alb, crem, roz etc.).

6. Atunci cand probati rochia pe care vreti sa o cumparati ar fi bine sa purtati pantofii de nunta sau unii ce au aceeasi inaltime a tocului. In felul acesta puteti stabili daca lungimea rochiei este potrivita sau trebuie modificata.

7.Incercati sa programati majoritatea sesiunii de fotografii de la finalul cununiei religioase undeva intr-un parc apropiat sau langa un monument important ori casa istorica. Ideea este sa nu intarziati cu foarte multe poze in fata bisericii

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu