marți, 26 octombrie 2010

joburi de vis

Sa nu muncesti aproape deloc si sa fii platit f.bine este visul oricarui om. Iata cateva joburi de vis :

1.  Şase luni pe insula tropicală Hamilton şi un salariu de peste 100.000 de dolari pentru a o păzi este una din cele mai bune slujbe din lume, oferită de statul australian Queensland, în cadrul unei campanii de promovare turistica.


2. Cum ar fi să călătoreşti şase luni, pe gratis, în cele mai exotice şi frumoase destinaţii pentru luna de miere şi să şi primeşti bani pentru asta? 2 romani au reusit sa obtina acest job de vis inscriindu-se pe www.runawaybrideandgroom.com  si au fost si rasplatiti pt asta cu 20 000 euro.

3.Daca vrei sa traiesti ca un star adevarat de poker intra pe www.pokerstars.com si inscrie-te la jobul de vis
  Premiul este format dintr-un salariu de $24.000 şi $18.000 în buy-in-uri la turnee PokerStars, totul plătit în rate lunare. Dacă trăieşti în Albania, Bulgaria, Bosnia şi Herţegovina, Republica Cehă, Croaţia (Hrvatska), Ungaria, Macedonia, Polonia, România, Slovenia, Slovacia (Republica Slovacă), Serbia sau Muntenegru, poţi participa.

4. Dar cel mai bun job de vis este acela de a testa femeile in pat : “Asistenta sexy”, “blonda cu acadeaua”, dominatoarea”, “scolarita”, “majoreta” ori “profa nimfomana”, toate varsa multa sudoare pentru a-ti face poftele.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu