marți, 30 noiembrie 2010

Yahoo Messenger 11 free download

Yahoo Messenger 11 free download. 

Yahoo Messenger 11 aduce un numar mare de funcţii noi.

  Pe lângă obişnuitele mesaje text, apeluri video şi serviciul de mesagerie vocală, Yahoo Messenger 11 beta include o întreagă serie de jocuri interactive, accesibile direct din interfaţa aplicaţiei. Ne putem juca împreună cu prietenii şi familia, alăturându-ne unui joc deja existent sau creând propria sesiune de joc.
  
   Lista de jocuri disponibile momentan cuprinde titluri ca Pool, Balloono, Draw My Thing, Happy Harvest, Happy Manor şi Fishville, urmând ca alte jocuri printre care şi Mafia Wars să fie disponibile în curând.
   
   Începând cu Yahoo Messenger 11 beta avem posibilitatea de a ne loga pe mai multe calculatoare simultan, pentru a nu întrerupe nicio clipă sesiunile de chat.

   Arhiva cu conversaţiile cele mai recente este acum salvată într-o locaţie comună, putând fi accesată oricând de pe orice calculator la care suntem logaţi. Pentru a găsi mai rapid informaţiile dorite, noul Yahoo Messenger include şi o funcţie search pentru arhiva de conversaţii YM.

Pe lângă utilizatorii din reţeaua Windows Live, putem acum să iniţiem sesiuni de chat şi cu prietenii din reţeaua Facebook.

Comentariile şi update-urile primite din reţelele Yahoo! Pulse, Facebook, Flickr şi Twitter pot fi vizionate direct din Yahoo Messenger, iar statusul propriu este afişat simultan în reţelele Yahoo! Pulse, Twitter şi Facebook.

Descarcati gratis Yahoo Messenger 11 de aici : http://www.go4it.ro/download/internet/yahoo-messenger-11-beta-7723980/

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu