vineri, 12 august 2011

www.voyo.ro | Filme online high quality

  Din 1 august, cei care apreciaza entertainmentul online de calitate, se pot bucura de VOYO.ro, cea mai noua platforma de video-on-demand a diviziei de internet a ProTV. Proiectul este dezvoltat la nivelul tarilor CME, din care ProTV SA face parte, platforme similare fiind lansate in Cehia si Croatia.

Site-ul are un continut premium diversificat, de la filme de top, la seriale si productii originale marca ProTV si Acasa, emisiuni de impact sau transmisii sportive. Produsele VOYO sunt disponibile pentru vizionare dupa ce utilizatorii isi fac un cont (Fa-ti si tu cont. Click aici! – linkul e www.voyo.ro). Pentru produsele contra-cost, userii isi pot incarca contul cu usurinta, prin SMS sau prin tranzactie online, cu cardul.

Pe 1 august Voyo.ro debuteaza cu inegalabilul film de Oscar “Discursul regelui (“The King’s Speech”), cu Colin Firth si Helena Bonham Carter, productie distinsa cu 4 premii Oscar, un Golden Globe si 3 premii Bafta printre cele 55 de premii si 89 de nominalizari. Tot saptamana viitoare utilizatorii Voyo se vor putea delecta si cu drama “Slumdog Millionaire”, castigatoare a opt premii Oscar, dar si cu la fel de celebrele productii “The Hurt Locker” sau “Nine”.
Continutul este usor de accesat, userii pot viziona produsele VOYO in High Quality.

Intra acum pe noul www.voyo.ro si bucura-te de imagini in High Quality!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu