marți, 30 august 2011

www.dolcetv.ro | Vizioneaza gratis filme,posturi TV live,inregistrari ale unor emisiuni

  Imaginati-va ca aveti intr-un loc tot ce doriti in materie de distractie video: filme gratuite si de inchiriat, posturi tv romanesti live, intregistrari ale unor show-uri (in caz ca le-ati ratat), posturi de sport Romanesti, transmisiuni ale meciurilor si multe altele, toate intr-un singur loc la doar un click distanta de desktop-ul vostru.             Asta este Dolce TV, un serviciu online gratuit (doar inchirierea unor filme costa), acest serviciu functioneaza destul de bine tinand cont ca necesita o putere uriasa de procesare, nu va suparati daca simtiti cate un delay de cand in cand, servicul este in faza Beta.
Pentru a beneficia de toate aceste bunatati multimedia trebuie sa faceti un cont, nu va speriati dureaza doar cateva secunde (email, si parola), dupa crearea contului trebuie sa-l validati (aveti link-ul in email-ul primit) si gata, in plus primiti si cateva filme cadou.
Site-ul care joaca rol de interfata a serviciului este organizat foarte bine pe categorii: Filme, Sport, TV si Divertisment.

Urmariti tutorialul de mai jos pentru a va lamuri si intrati imediat pe www.dolcetv.ro :





0 comentarii:

Trimiteți un comentariu