miercuri, 31 august 2011

Noua grila de toamna Acasa TV

    S-a lansat noua grila de toamna Acasa TV. 
   „Poveştirile adevarate" prezentate de Ioana Maria Moldovan şi Dan Cruceru, continuă să spună, de luni până sâmbătă, de la 16.30, poveşti rupte din viaţă. Iar seara, de luni până joi de la 22.30, la „Poveştiri de noapte", Cabral şi Mircea Solcanu la fel de spumoşi şi puşi pe şotii, le vor aduce celor de Acasă ultimele noutăţi din lumea vedetelor autohtone.
  

 Din 20 septembrie Acasă demarează campania „Durerea nu este iubire". Scopul campaniei este acela de a atrage atenţia asupra unui fenomen grav, care-şi lasă o amprentă grea asupra victimelor şi de a solicita autorităţilor adoptarea unei legi speciale pentru sancţionarea violenţei domestice.
   Cele mai aşteptate telenovele ale momentului, cei mai mari actori ai genului vin în producţii spectaculoase, pe care telespectatorii le vor trăi cu sufletul la gură. William Levy şi Maite Perroni formează din nou un cuplu Acasă, după succesul telenovelei „Iubire cu chip rebel", de această dată în „Triumful dragostei" („Triunfo del Amor"), o producţie cu o distribuţie impresionantă, difuzată din 9 septembrie în fiecare zi de la 20.30.

Unul dintre cele mai scumpe seriale de televiziune realizate vreodata şi în acelaşi timp una dintre cele mai emoţionante poveşti de iubire spuse pe micile ecrane, „Amor Real" se întoarce în casele telespectatorilor din 9 septembrie în fiecare zi de la ora 15.30. Producţia semnată Carla Estrada, reuneşte o distribuţie de excepţie,
formată din Adela Noriega, Fernando Colunga, Mauricio Islas, Helena Rojo şi mulţi alţi mari actori din lumea telenovelelor.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu