vineri, 12 august 2011

Mesaje si SMS-uri de Sf. Maria

  Sfanta Maria Mare (Adormirea Maicii Domnului) o sarbatorim in data de 15 august, iar Sfanta Marie Mica pe data de 8 septembrie.

   Sfanta Maria Mare este considerata sarbatoarea mortilor, ziua in care sunt pomeniti toti ce au numele pornind de la cel al Preacuratei, iar la sarbatoarea de Sfanta Maria Mica se spune ca se obisnuieste a se sarbatorii cei care poarta acest nume.

Cu ocazia sarbatorii de Sfanta Maria inveseleste-i pe cei dragi tie cu un SMS sau mesaj frumos:

Sunt peste 2,2 milioane de oameni cu numele de Maria si derivatele acestuia in Romania.

Iata cateva SMS si Mesaje frumoase de Sf. Maria care sa te inspire:

* Cu ocazia sarbatoririi numelui primiti un sincer “La multi ani”, multa sanatate multe realizari si tot ce va doriti langa cei dragi.

* Cu ocazia zilei de nume, iti doresc un munte de sanatate, o mare de iubire si un ocean de fericire!

* Cu ocazia zilei Sfintisorului tau, iti doresc o ora de liniste, o zi senina, o saptamana de bucurii, o luna de impliniri, un an de prosperitate, un veac de sanatate, fericire si iubire. La multi ani!

* De Sfanta Maria, zi sfanta, sa se rasfranga asupra ta bunatatea si dragostea ce izvorasc dintr-o inima mare si iubitoare. La multi ani!

* De ziua numelui tau, iti doresc tot binele din lume, noroc, fericire si sanatate si sa ti se indeplineasca toate dorintele pe care o sa ti le pui. La multi ani, Maria!

* Este minunat sa stii ca cineva te place, cineva se gandeste la tine, cineva are nevoie de tine…dar e si mai minunat sa stii ca exista cineva care nu-ti uita niciodata ziua de nume. La Multi Ani!

* Felicitari dragul meu cu ocazia aceastei zile. Iti urez sa fii mereu sanatos, energic si plin de bucurie. La multi ani!

* Fie ca aceasta zi sa-ti dechida poarta unui viitor plin de succese, Dumnezeu sa-ti dea un curcubeu la fiecare furtuna, un zambet la fiecare lacrima, sanatate, impliniri si multa iubire! La multi ani!

* Fie ca din aceasta zi sfanta, in drumul lin al vietii tale sa rasara mereu cate-o raza de soare care sa-ti aduca fericire si bucurie. Multa sanatate! La multi ani!

* Fie ca Dumnezeu sa decoreze fiecare raza de soare care ajunge la tine cu succes, fericire si prosperitate. La multi ani!

* La multi ani, plini de fericire si de impliniri! Sa te pupe norocul si sa ai numai zambete si soare in calea ta!

* Ma bucur ca existi in viata mea si ma bucur ca Fecioara Maria, al carui numei il porti, mi te-a daruit pentru a ma bucura de prietenia ta sincera si neconditionata.

* Maine e ziua ta, ziua numelui tau, un nume frumos si simplu. Sa fi cuminte si sa asculti de prietenii tai pentru ca noi iti dorim numai bine, fericire si sa ai parte de toata fericirea din lume.

* Ne gandim cu totii la tine si pentru ca astazi este o zi speciala iti uram un sincer La multi ani!

* Nu te-am uitat si iti doresc sa ai o zi plina de impliniri. La Multi Ani!

* O prietenie sincera, inseamna intotdeauna o legatura intre oamenii cu aceleasi principii, aceleasi idealuri, aceleasi bucurii, aceleasi lacrimi. O prietenie sincera este o binecuvantare pentru fiecare din noi, iar prietenia mea cu tine, este o prietenie sincera, ca un talisman aducator de noroc.

* Un cer albastru fara nori, In calea ta sa fie, Sa ai in viata numai flori, Noroc si bucurie! La Multi Ani!

* Un ocean de sanatate, Un munte de noroc, Un camion cu bani, Si un sincer: La multi ani Maria!

* Un zambet are puterea de a indrepta totul si de a umple totul de lumina. Sper sa ai parte de cat mai multe zambete in viata…La Multi Ani!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu