duminică, 17 aprilie 2011

Tunsori primavara-vara 2011

Iata cateva tunsori pentru sezonul primavara-vara 2011 :

1.BOBUL LUNG :  Anul aceste nu se mai poarta cu atata intensitate bobul clasic, insa multe dintre vedete ne-au surprins cu un bob mai lung, pana aproape de umeri sau la jumatatea gatului.


2. DREPT SI IN SCARI :  Daca ai parul drept iata o tunsoare clasica si simpla care nu se va demoda niciodata. Cel putin asa par sa spuna multe dintre vedete.


3. BRETONUL DREPT : Se pare ca bretonul drept, foarte putin filat si plin de volum revine in atentia vedetelor in aceasta primavara. Se potriveste oricarei tunsori si oricarui tip de par, insa nu va complimenta o forma a fetei patrata sau rotunda. Insa, cu siguranta, un astfel de breton iti va oferi schimbarea de care ai nevoie. Si pentru ca necesita intretinere cel putin o data la doua saptamani, tunsoarea ta va parea intotdeauna proaspata si iti va da un plus de stil.



4.IN SCARI : Stim deja ca se poarta parul drept tuns in scari, insa nu foarte lung. Si avem inca o veste buna, se poarta tunsorile in scari pe orice fel de par, fie el cret, ondulat sau drept si pe orice fel de lungime. Se pare ca acest gen de tunsoare avantajeaza orice fizionomie si ofera volum parului, punand cu usurinta in evidenta atat culoarea lui cat si textura.





5.DREPT, PANA LA NIVELUL UMERILOR : Daca te-ai saturat de scari, atunci poti apela la o tunsoare la fel de clasica, insa mult mai eleganta: parul tuns pana in dreptul umerilor, insa drept, fiecare suvita aflandu-se la acelasi nivel. Multe dintre vedete au apelat la o astfel de tunsoare, poate si datorita faptului ca ofera mult volum parului.


6.BOB SCURT CU BRETON PIERDUT:  O alta tunsoare preferata printre vedete, in aceasta primavara, pare sa fie bobul foarte scurt, usor asimetric, alaturi de bretonul pierdut. Este usor de intretinut, se potriveste oricarei fizionomii, insa trebuie sa ai parul drept sau sa fii pregatita sa il indrepti pentru ca tunsoarea sa aiba un aspect in tendinte.


7.SCURT CU BRETON LUNG:  Iar daca vrei sa iti scurtezi parul si mai mult, insa iti doresti sa mentii o oarecare feminitate, ia exemplu de la Ginnifer Goodwin sau Hayden Pannettiere, care au ales tunsori scurte, insa au mentinut un breton mai lung, tocmai pentru a oferi optiuni de coafare. Astfel, daca la o tunsoare clasica pixie nu prea ai variante de coafare, deoarece si bretonul este foarte scurt, in acest caz bretonul lung iti ofera destule variante de coafare, insa aceeasi usurinta in intretinerea tunsorii.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu