miercuri, 13 aprilie 2011

Cum sa-ti spionezi prietenii

   Daca nu stii cum sa-ti spionezi prietenii , downloadeaza Creepy ,o aplicaţie free, care poate scana în mod automat după orice informaţii care permit stabilirea locaţiilor vizitate de un utilizator, generând apoi o hartă cu locaţiile cele mai des vizitate, uşor de inspectat şi interpretat pentru spionul de ocazie.
   Sa presupunem că vrei să afli unde preferă să îşi petreacă majoritatea timpului un utilizator Twitter, Foursquare sau Flickr. Tot ce trebuie să faci este să oferi aplicaţiei Creepy numele de utilizator şi să alegi reţeaua din care face parte acesta. Aplicaţia va scana apoi după coordonate GPS în toate sursele cunoscute, cum ar fi informaţiile EXIF din pozele obţinute de camere foto cu modul GPS şi funcţie de geotagging, checkin-uri Foursquare şi tweet locations.
   Creepy este o aplicaţie care merge mult mai departe, permiţând monitorizarea obiceiurilor utilizatorilor şi locaţiile pe care le vizitează de-a lungul zilei, catalogate apoi în ordine cronologică sau statistic, în funcţie de numărul de vizite făcute.
    Creepy este o aplicaţie free, disponibilă pentru download pentru platforma Windows şi Linux.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu