miercuri, 13 aprilie 2011

Catalog Lidl Romania

  Primul magazin al retailerului Lidl din Bucureşti este deja finalizat, iar în magazinelePlus a început deja înlocuirea cărucioarelor portocalii cu unele albastre. Reprezentanţii companiei nu doresc să menţioneze pentru moment când anume se va face trecerea de la Plus la Lidl sau când vor fi deschide primele magazine, dar spun că românii vor putea găsi pe rafturile magazinelor produse sub mărcile proprii.

Vita D’or

Sub acest brand, Lidl comercializează ulei de floarea soarelui, dar şi maioneză pentru salate. Un borcan de 500 ml costă 3,13 lei.

Marca GranArom

Acest brand îl veţi regăsi pe cutiile şi borcanele cu diverse sortimente de cafea. Spre exemplu, un borcan de 200 g costă 12,5 lei.

Marca Kania

Sub acest brand se găsesc în Bulgaria produse semipreparate, precum Paste Pomodoro sau Bolognese, fără glutamat de sodiu. O pungă de 167,5 g pentru două porţii costă 2,3 lei. Alte produse sub acest brand sunt şi mirodeniile pentru mâncăruri.


Marca Deluxe

În Germania, sub acest brand sunt comercializate vinuri, sortimente de înghetaţă, pizza, brânzeturi, diferite sortimente de salam. În Bulgaria, pizza semipreparată, cu gramaje de 380 şi 400 de g costă 10,5 lei bucata, iar în Germania preţul este de 8,19 lei bucata.


Marca Dulano

Sub această marcă, retailerul comercializează produse din carne. În Bulgaria, un baton de salam de 250 g costă 7,9 lei, iar parizerul din carne de pui, la un gramaj de 400 g, costă 5,2 lei.


Marca Crownfield

Sub acest brand veți găsi cereale şi perniţe de cacao pentru micul dejun. În magazinele Lidl din Bulgaria, un pachet de 750 g de perniţe de cacao are un preţ de 8,38 lei.


Marca Sondey

Această marcă proprie Lidl include biscuiţi şi fursecuri, cu şi fără umplutură. Un pachet de 400 g de biscuiţi cu unt costă 3,9 lei.


Marca J.D. Gross

Retailerului comercializează sub acest brand trei tipuri de praline la pachete de 150 g. În Bulgaria preţul este de 9,34 lei, iar în Germania de 8,19 lei.


Marca Sir Edward Tea

Sub această marcă sunt comercializate mai multe tipuri de ceai, iar o cutie cu 77 de pliculeţe Earl Gray sau Black African costă 3,9 lei.


Marca Lupilu

Diverse articole de încălţăminte şi îmbrăcăminte pentru copii sunt comercializate sub această marcă. În Bulgaria, preţul pentru o pereche de adidaşi este de 31,4 lei, iar un set de lenjerie pentru băieţi costă 18,8 lei.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu