marți, 12 iulie 2011

Cele mai nocive alimente Fast-Food

Deşi la îndemână în zilele aglomerate, mâncarea de tip fast-food concentrează un număr exagerat de calorii într-o cantitate mică de produs. În plus, caloriile provenite în principal din zahăr şi grăsimi nu asigură un aport de vitamine şi minerale.

Iata cele mai nocive alimente Fast-Food:

Hot dog: şorici, slănină, carne tocată şi arome

Şaorma. Sosurile cu care este unsă carnea, la temperaturi ridicate devin "bombe" de grăsimi nesănătoase, o adevărată tortură pentru ficat şi stomac. Totuşi, medicii spun că o şaorma bine combinată (carne de pui, puţini cartofi şi o salată de crudităţi), pare cea mai bună opţiune dintre produsele fast-food.



Hot dog. Hot dog-ul este un cârnat nesănătos între două felii de pâine albă. De foarte multe ori, producătorii folosesc o concentraţie foarte mică de carne. Şi hot dog-ul poate face parte însă dintr-o dietă echilibrată, dacă este preparat din cârnaţi de casă şi pâine integrală.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu