duminică, 11 martie 2012

Cum vezi cine te suna cu numar ascuns

  Cred ca toata lumea are probleme cu apelurile nescunoscute, numere private si cred a va doriti sa aflati cine este in spatele apelului.Am tot cautat pe internet metode de a afla numarul mascat prin “numar necunoscut” dar am gasit numai porcari, fiecare pentru el, tot felul de programele puse spre vanzare si metode contra cost. Bineinteles poti sa afli cine te suna cu numar privat foarte usor daca ai abonament, ceri un extract de apeluri si automat ai afisate toate apelurile primite, receptionate, pierdute s.a. Metoda care o sa o prezint este valabila pe cartela cat si pe abonament in retelele de telefonie romana Cosmote, Vodafone, Orange ( functioneaza doar pe abonament ) si Romtelecom. Este vorba de un serviciu ( soft ) oferit de Romtelecom, nu trebuie decat sa iti fac un cont si totul o sa iti fie oferit in mod gratuit.

3 comentarii:

anonim spunea...

am urmat pasii indicati de tine. ok pana la pct unde ar tb sa imi dau acceptul pt adobe fl. player. Nu imi apare nimic de genul asta.Am incercat sa-l instalez si zice ca este incorporat de la google chrome.
Am incercat sa sun la nr. alocat de voceonline si suna ocupat. Ce este de facut? te rog....

ExperTutorial spunea...

Te rog frumos sa pui sursa de unde ai copiat acest articol.

alex spunea...

Pentru aflarea unui numar ascuns puteti folosi serviciul de monitorizare oferit de cei de la http://aflacinetesuna.blogspot.com/ este singura solutie posibila pentru anul 2013 .Monitorizarea este posibila pentru orice numar de telefon din Romania

Trimiteți un comentariu