miercuri, 30 martie 2011

Oferte vacanta Paste | Litoral Bulgaria 2011

    Daca va ganditi sa plecati pe litoral de Paste sau de 1 Mai...nu alegeti litoralul romanesc datorita preturilor prea piperate si a conditiilor nefavorabile. Cele mai porfitabile plaje sunt ale vecinilor nostri, bulgarii, ale caror preturi pentru un sejur sunt cu pana la 50% mai ieftine.
   Astfel : un sejur de Paste de două sau trei nopţi porneste în România de la 400 de lei la un hotel de trei stele si poate ajunge la 1.900 de lei, la unul de cinci stele. Preturile sunt cam de doua ori mai mari decat la vecinii bulgari, care cer 500 de lei pentru două persoane la un hotel de trei stele, all inclusive.
   Si de 1 mai, cine prefera sa vada Marea Neagra de pe litoralul romanesc va plati mult mai mult decat dacă se duce în Bulgaria. La noi, cea mai ieftina cameră de hotel de trei stele, cu mic dejun inclus costa aproximativ 100 de lei, insa plajele nu au fost curatate inca. In schimb, bulgarii au pachete all inclusive pentru două persoane, cu trei nopti de cazare, la preturi cuprinse intre 500 şi 700 de lei, pentru un hotel de patru stele din Nisipurile de Aur sau Albena.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu