duminică, 6 martie 2011

Finaliste Neatza cu Razvan si Dani | Noua vecina Neatza

Dupa plecarea lui Daniela Crudu la Un show pacatos, Razvan si Dani au incercat sa-si gaseasca o noua vecina. Au facut o preselectie la care au participat 1315 candidate. Initial au fost selectate 100 de candidate. Dintre acestea doar 16 au avut ocazia de a petrece o zi alaturi de baieti, pentru a-şi demonstra talentul ca asistenta de televiziune.
Cele 16 finaliste sunt :
1. Silvia are 30 de ani, este din Polonia, dar s-a stabilit în România în urmã cu 7 ani.
2. Ramona Chiţu, din Feteşti, are 25 de ani, a fost aleasã de Mircea Badea. Vroia sã se facã doctoriţã. Acum este în anul III la Facultatea de Drept.
3. Roxana Vancea este din Târgu – Jiu, dar a venit la Bucureşti ca studentã a Facultãţii de Sport. Este atletã. Are 97 la bust, fãrã sutien.
4. Roxana Popescu, 22 de ani, Bucureşti, hair-stylist, de micã vroia sã fie coafezã.
5. Rodica Miron, 20 de ani, basarabeancã din Chişinãu, este venitã de 6 ani în Bucureşti pentru facultatea de Afaceri Internaţionale. Practicã tenisul de câmp de micã.
6. Bianca Goga, din Cluj, este modelul mai cuminţel, are mai multe titluri de miss şi este Ambasadoarea Siguranţei în Trafic.
7. Ramona – modelul mai cuminţel, are douã facultãţi: Comunicare şi Relaţii Publice şi acum este studentã în anul II la Farmacie, în Constanţa. Este extremistã. Este ovo-lacto-vegetarianã.
8. Andreea Necula, fost iepuraş Playboy şi pilot.
9. Silvana, a venit de la Ibiza special pentru Neatza. Acolo lucreazã ca ospãtar şi cameristã.
10. Luciana, reporter special Antena 1 Deva, i-a fost suspendat permisul când venea la casting.
11. Cristina Manolache are 23 de ani, este din Focşani, a practicat timp de 6 ani atletismul iar de 9 ani voleiul. Ar vrea sã fie Mircea Badea.
12. Simona, din Constanţa, are 22 de ani, are o trupã de balet şi predã dans modern la grãdiniţã. A studiat dansul ritmic, a fãcut gimnasticã ritmicã de performanţã timp de 12 ani.
13. Maria are 26 de ani, este din Bucureşti şi este fata din ultimul videoclip al lui Smiley. Ar fi vrut sã se facã profesoarã de matematicã.
14. Adriana are 20 de ani, a lucrat ca dansatoare pentru trupa Alb Negru, a uimit l;a casting când a declarat cã a venit pentru bani. Este rârâitã ( graseiatã ). Vrea sã fie medic stomatolog.
15. Alexandra Nicolescu a fost asistentã la radio. De când a venit la casting şi-a pus implanturi.
16. Denisia – a fost aleasã Blonda Supremã de mai multe ori în emisiune; nu aratã totul de la prima întâlnire.

Castigatoarea va fi aleasa pe 8 Martie . Care credeti ca va castiga?

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu