joi, 1 decembrie 2011

Noul Messenger 11.5 free download

 Yahoo! a lansat noua versiune Messenger 11.5, care vine cu o caracteristica cel putin interesanta: navigarea pe tab-uri, pe numele ei Tabbed IMs. Softul poate fi deja downloadat, chiar si in limba romana.
  Navigarea pe tab-uri iti permite sa discuti cu toti prietenii tai avand deschisa o singura fereastra, exact asa cum te dai pe net cu Firefox sau Chrome. Conversatiile pe messenger vor fi de acum in tab-uri, la fel cum stau aliniate site-urile in browsere.
  Dar, cum de fiecare data cand apare o schimbare, exista si persoane reticente, noul Messenger le permite utilizatorilor sa treaca la formatul clasic. Cateva imbunatatiri vin si din zona zambaretilor, care s-au inmultit. In plus, caracterele se transforma in emoticon-uri imediat dupa ce sunt tastate.
  Mai trebuie mentionat faptul ca s-au facut imbunatatiri la partea anti-spam, pentru protejarea utilizatorilor, carora le va fi mult mai simplu sa ignore ID-urile problematice. Cei de la Yahoo! ne promit, de asemenea, ca si partea de transfer de fisiere va merge mai bine.

Puteti downloada gratuit noul Messenger 11.5 de aici : http://messenger.yahoo.com/

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu