luni, 19 decembrie 2011

Concurs Promotor.ro si Asigura.ro

Asigură.ro, primul one-stop-shop în domeniul asigurărilor online din România, lansează împreună cu revista ProMotor cea mai importantă campanie de comunicare pe zona asigurărilor online din ţară.

Prima etapă a campaniei constă într-un concurs inedit, la care ProMotor şi Asigura.ro oferă 5 autoturisme marca Renault drept premii.

M-am inscris.la concursul “Promotor.ro şi Asigura.ro te premiază!”:
Completează chestionarul de la adresa www.asigura.promotor.ro. Confirmă participarea la concurs răspunzând la e-mailul Asigura.ro şi intră în tragerea la sorţi din data de 20 decembrie 2011 . Toţi participanţii înscrişi la concurs primesc automat reduceri de 10 lei, respectiv 20 lei la încheierea oricărei poliţe de asigurare RCA cu valabilitate 6 luni, respectiv 12 luni pe Asigură.ro
Daca te-ai înscris în concurs cu o şansă poţi primi până la 15 şanse suplimentare de câştig prin utilizarea mecanismelor incluse în concurs . Câştigătorii tragerii la sorţi vor primi un autoturism marca Renault. Sunt înscrise ca şi premii 5 modele Renault: Clio Symbol, Megane, Fluence, Laguna şi Latitude.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu