miercuri, 21 decembrie 2011

Cadouri de Craciun ieftine

Iata cateva cadouri de Craciun ieftine:

1. Cremă mâini și/ sau de față pentru protecție la ger:
     Un asemenea cadou este ideal pentru doamnele și domnișoarele care vor ca iarna să nu își lase amprente semnificative asupra tenului și mâinilor lor. În funcție de preferințele fiecărei persoane, puteți forma și un set cu cremă de față și de mâini pentru sezonul rece. Astfel, fără a vă ușura buzunarele, doamnele vor fi încântate pentru că își vor putea proteja pielea de ger și de vânt. Puteță găsi mai multe variante de creme de mâini sau de față la firmele care comercializează la nivel local produse menite să protejeze pielea de efectele negative ale iernii.

2. O lucrare de-a copilului înrămată
    Dacă persoanele cărora vreți să le faceți cadouri în perioada sărbătorilor de iarnă sunt părinți, le puteți face o surpriză complotând cu copiii lor. Astfel, le puteți cere celor mici un desen, o schiță ori o lucrare plastică sau literară, pentru a le înrăma. Pentru a vă încadra în bugetul de 30 lei puteți opta pentru o ramă foto, întrucât înrămarea vă costă prea mult.[

3. Cană de ceai cu o cutie de ceai de plante
    Persoanele care consumă des ceai vor fi foarte încântate dacă vor primi în dar o cană de ceai și o cutie cu pliculețele de ceai favorit. Puteți face un asemenea cadou și celor care nu obișnuiesc să bea ceai pentru a-i determina astfel să înlocuiască băuturile neprielnice organismului cu un ceai sănătos.

4. Pachete de cărți cu reguli de joc

Două seturi de cărți de joc și regulile de joc constituie un cadou ieftin, însă util, pentru cei care vor să scape de monotonie și să joace cărți alături de prieteni, în timpul lor liber.

5. Shaker pentru cocteiluri

Pentru cei care adoră să se răsfețe cu cocteiluri, le puteți face cadou un shaker din oțel inoxidabil, care are și o cană din plastic, pentru a prepara la ei acasă băuturile preferate.

6. O sticlă de vin spumos

În perioada sărbătorilor, vinul spumos este la mare căutare. Un asemenea cadou nu poate fi refuzat nici domni și nici de doamne.


7. Crăciuniță

Craciunița sau Steaua Crăciunului, plantă de apartament denumită științific și Poinsettia, a devenit tot mai des întâlnită în casele românilor. Fiind una dintre plantele care se îngrijesc ușor, Crăciunița ar putea fi dăruită tuturor doamnelor care iubesc florile, chiar și celor care au programul încărcat.


8. Căști

Un cadou util tuturor, căștile vor fi apreciate de cei care le folosesc frecvent. În funcție de modelele dorite, prețurile variază între 4 lei și câteva sute de lei, în funcție de producător, dar și de proprietățile lor. Vă puteți încadra în limita bugetului stabilit de B365.ro și dacă achiziționați căștile produse de Pioneer, care costă 29 lei dacă sunt achiziționate prin Voom.ro.9. Set format din fular și căciulă

Ideal pentru sezonul rece, un set format din fular, căciulă și mănuși poate fi greu de refuzat.


10.Ceas de birou

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu