luni, 9 mai 2011

Indicii ca o femeie te inseala

   Iata 5 indicii  ce arata ca o femeie te inseala :


  • Nu-si mai doreste preludiu : Orice femeie isi doreste ca preludiul sa dureze cat mai mult, iar atunci cand incepe sa vrea doar partide rapide de sex inseamna ca ceva este in neregula. Ar putea fi un semn ca nu mai este la fel de atrasa de tine, caci mintea ei zboara la altcineva.
  • Iti povesteste mai mult decat inainte cum a fost ziua ei: Daca un barbat insala, incepe sa fie secretos. In schimb, femeia va trece in extrema cealalta, povestind poate mai mult decat este cazul, pentru a nu iti lasa loc de suspiciuni cu privire la modul in care si-a petrecut ziua. Prea multe detalii ar trebui sa te puna pe ganduri.
  • Agitatie inexplicabila: Pe cand lucra la cea de-a doua carte a sa, DeLorenzo a cercetat limbajul trupului. El spune ca daca isi tine mainile prea mult in buzunare, isi atinge fata sau cauta mereu prin geanta dupa nimicuri, acestea sunt cu siguranta semne de nervozitate anormala.
  • Nu isi mai foloseste telefonul in prezenta ta : Daca pana acum iubita ta nu lasa telefonul din mana, dar acum il tine in geanta si nu mai pare interesata de mesaje si convorbiri, nu inseamna neaparat ca incearca sa isi faca mai mult timp pentru tine. Urmareste cu atentie daca nu cumva odata ce tu dispari din camera ea incepe sa foloseasca telefonul din nou. Asta ar putea insemna ca se fereste de tine.
  • Nu te mai cicaleste deloc: Nu te mai cearta ca lasi capacul de la toaleta ridicat sau ca iti imprastii hainele prin toata casa. Inainte, un astfel de comportament o enerva, dar acum ignora gesturile tale. Nu suna prea bine, inseamna ca nu mai are niciun interes sa te tina langa ea si de aceea nu mai vrea sa te schimbe.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu