joi, 20 ianuarie 2011

Tipuri de personalitate dupa vocala prenumelui

Nici eu nu stiam pana acum, dar am aflat ca prima vocală a prenumelui tău indică trăsătura ta de caracter definitorie.

                                                                            A

Eşti o persoană independentă şi ai tendinţa să-ţi domini partenerul. De cele mai multe ori, vrei ca tu să fii cea care preia iniţiativa. În acelaşi timp însă, cauţi un partener pe care să-l admiri, de la care să ai ce învăţa şi care să poată să te stăpânească. Eşti o seducătoare subtilă, directă şi provocatoare uneori. În dragoste eşti extrem de raţională.

                                                                            E

Eşti destul de independentă şi suporţi cu greu critica sau supravegherea unei alte persoane. Ai nevoie de schimbare, de varietate şi de mici răsfăţuri. Uneori, reacţiile tale pot fi violente. Eşti o persoană senzuală, sociabilă şi plină de şarm. Te exprimi cu uşurinţă şi te simţi în largul tău în societate. Uneori dai dovadă de instabilitate.

                                                                            I

Eşti emotivă, dar pasionată de tot ceea ce faci. Ai tendinţa de a idealiza şi de a-i pune pe alţii sus pe un piedestal. Eşti foarte impulsivă şi-ţi pierzi uşor cumpătul. Ai mare nevoie de afecţiune şi tinzi să te implici total într-o relaţie. Nervozitatea şi tensiunea interioară sunt uneori greu de canalizat.

                                                                           O

Eşti o persoană sentimentală şi sensibilă. Cel mai adesea îţi trăieşti emoţiile cu discreţie sau le interiorizezi. Ai nevoie de un loc în care să te simţi în siguranţă. Simţul familial este foarte dezvoltat. De asemenea, pui mare preţ pe valori. Te temi de abandon şi faci uneori crize din cauza perfecţionsimului.

                                                                          U

Eşti o persoană dinamică şi sinceră. Intuiţia ta dă foarte rar greş. De asemenea, prima ta impresie în ceea ce-i priveşte pe ceilalţi este de cele mai multe ori adevărată. În dragoste, eşti devotată până la sacrificiu. Nu-ţi exteriorizezi nervozitatea şi tensiunea interioară.

                                                                          Y

Eşti o persoană discretă, sensibilă şi atentă. Înzestrată cu simţul detaliului şi empatică, ai o mare capacitate de a iubi. În faţa situaţiilor complicate ai tendinţa de a ezita în a lua o decizie. Ai abilităţi de clarvăzătoare, însă nu stai prea bine cu moralul.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu