sâmbătă, 8 ianuarie 2011

castigiin60desecunde.a1.ro

  Castigi in 60 de secunde este un concurs foarte incitant, atat pentru miza pe care o are – 50.000 RON (500 milioane), cat si pentru probele foarte ingenioase si amuzante. Este un concurs cu 10 probe in care se folosesc obiecte de uz casnic, iar concurentii au la dispozitie 60 de secunde pentru fiecare proba. Cine va reusi sa ajunga la final va lua potul cel mare!
  Participantii sunt oameni obisnuiti, care concureaza individual, si care se lupta doar cu propriile limite si cu timpul.

Regulament : 
  Sunt 10 runde, cu grade de dificultate din ce in ce mai avansate, la finalul carora care se castiga din ce in ce mai multi bani. Timpul limita in care trebuie sa fie realizata fiecare proba este acelasi, indiferent de nivelul la care a ajuns concurentul – adica 1 minut.

  Fiecare concurent are “3 vieti” la care poate apela in cazul in care rateaza una dintre probe. Daca toate “cele 3 vieti” au fost epuizate, concurentul iese din joc si ramane cu suma de bani pe care a acumulat-o pana la ultimul prag. Prima “viata” este considerata cea cu care intra initial in concurs.

In momentul in care un concurent a parasit concursul, un altul ii ia locul si incepe concursul cu o proba cu gradul cel mai mic de dificultate. Probele difera de la un concurent la altul.

 In toate cele 10 probe sunt folosite doar obiecte de uz casnic. Telespectatorii pot incerca sa realizeze provocarile si la ei acasa, la birou, scoala sau la petreceri.

In timpul concursului, concurentul are cateva praguri in care poate decide daca merge mai departe, pentru a incerca o alta provocare si a castiga o suma mai mare de bani, sau se retrage si primeste banii pe care i-a adunat pana in acel moment.

Pt a putea participa la concurs , intrati pe castigiin60desecunde.a1.ro  si inscrieti-va .

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu