miercuri, 12 ianuarie 2011

Simboluri Reiki

    Am auzit si eu zilele trecute de simboluri Reiki si am decis sa caut despre ele. Am gasit ca simbolurile Reiki sunt chei care deschid portile catre anumite dimensiuni spirituale, energii specifice

   Simbolul este asociat si cu un anumit sunet numit kotodama. Desenarea simbolului si rostirea kotodamei inlesneste conectarea la energiile specifice acestuia.
     Pentru a activa simbolurile Reiki trebuie sa desenezi cu degetul, cu trei degete unite, cu un betisor parfumat, cu centrul palmei, cu un cristal, desenarea cu varful limbii sau rostirea sunetului corespunzator simbolului (kotodama) de trei ori.


Simbolurile Reiki traditionale sunt : 

  • Cho Ku Rei: simbolul puterii  
  • Sei He Ki: simbolul mental-emoțional
  • Hon Sha Ze Sho Nen: simbolul de distanță
  • Dai Ko Myo: simbolul de maestru




  Pentru activarea mainilor se deseneaza simbolul in fiecare palma timp in care se rosteste kotodama lui de trei ori, dupa care se bat palmele de trei ori rostindu-se kotodama simbolului la fiecare bataie.
  Pentru a activa simbolurile nu este suficienta doar cunoasterea lor, ci este necesara si o initiere pe care o realizeaza un maestru.
  Desenarea repetata a simbolului in acelasi loc in aceeasi sesiune de tratament duce la o activare mai puternica a acestuia.





0 comentarii:

Trimiteți un comentariu