marți, 14 decembrie 2010

Filme tari 2011

   Mai sunt putine zile din 2010 si odata cu Tron Legacy si a treia parte din Cronicile Narniei se cam termina lista celor mai asteptate filme din acest an. Insa anul 2011 ne asteapta cu niste blockbustere tari  ce ne vor tine cu sufletul la gura :

Battle: Los Angeles in regia lui Jonathan Liebesman promite un bun urmas vechiului Independence Day, aruncand pe ecrane o combinatie de invazie extraterestra si film de razboi plina de adrenalina. Ar putea fi primul blockbuster de anul viitor.

Transformers: Dark of the Moon se anunta si un pic mai dark, Michael Bay probabil si-a satisfacut gustul pentru parodie in al doilea transformator.

 Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides are o distributie pe jumatate schimbata: au plecat Keira Knightley si Orlando Bloom si au aterizat Penelope Cruz, Ian McShane, Judi Dench si frumoasa Gemma Ward dar Johnny Depp e tot acolo si surade deja cu gandul la al cincilea film.

Doua sequel-uri de exceptie ne asteapta in 2011: The Hangover 2 in vara si Sherlock Holmes 2 in decembrie.

Melancholia e un noul film psihologic al lui Lars von Trier despre care suntem anuntati ca va incepe stupefiant cu distrugerea Pamantului.

Terminato 5 avandu-l in prim plan pe Christian Bale va avea premiera in 2011.

Contagion inseamna Steven Soderberg (Ocean's 11, 12, 13) si un cast de actori care pe multi regizori i-ar face invidiosi: Matt Damon, Gwyneth Paltrow, Marion Cotillard, Kate Winslet, Jude Law si Laurence Fishburne. Plot-ul ofera o epidemie si lupta unor medici pentru izolarea ei. Izbucneste in octombrie.

Fanii Harry Potter vor putea urmari in 2011 partea a 2-a a ultimului film adaptat dupa ultimul volum scris de J.K. Rowling :  Harry Potter şi Talismanele Morţii: Partea II.

The Thing e unul din cele mai asteptate filme din 2011 fiind vorba de un prequel la horror-ul cult din 1982 al lui John Carpenter. Regizat de olandezul Matthijs van Heijningen Jr. filmul e sub un mister total ceea ce ma face sa cred ca va lovi adanc. Ramane de vazut daca lovitura va fi dureroasa sau nu.



0 comentarii:

Trimiteți un comentariu