duminică, 14 iulie 2013

Internet gratis Wi-Fi la automatele de cafea Doncafe

    Doncafe lanseaza in Bucuresti primele automate de cafea cu Wi-Fi gratis! Pentru a se bucura de o viteza maxima de 100 MBps, consumatorul nu trebuie nici sa cumpere o cafea de la automat, nici sa introduca un user sau o parola. Wi-fi-ul este complet gratis, iar timpul de navigare este nelimitat.
In 2012, Universal Media Romania a facut un studiu de piata in urma caruia s-a stabilit ca 46% din utilizatorii romani de internet acceseaza internetul de pe telefonul mobil, iar 80% din utilizatorii care detin smartphone-uri cauta in mod constant informatii pe internet folosindu-se de motoarele de cautare.
Pentru ca telefonul mobil a devenit astazi mai mult decat un stil de viata, Doncafe doreste sa completeze experienta cafelei adevarate si sa o integreze intr-un stil de viata mobil, adaptat nevoilor reale ale consumatorilor. Ce poate fi mai placut decat sa savurezi gustul unei cafele proaspete fabricata din boabe macinate pe loc, in timp ce afli noutatile sau te relaxezi jucandu-te sau comunicand cu prietenii pe retelele de socializare?
Momentan, primele aparate Doncafe cu internet wireless gratuit au fost instalate in cele mai aglomerate zone din Bucuresti, dar urmeaza sa se instaleze si in celelalte mari orase ale tarii. La accesarea reţelei Wi-Fi din zona automatelor Doncafé, consumatorul este direcţionat către pagina https://boabemacinatepeloc.doncafe.ro/ şi apoi către pagina de Facebook Doncafé, http://www.facebook.com/Doncafe.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu