vineri, 8 iunie 2012

10 lucruri pe care trebuie să le știi despre sesiunea de examene

1. Dacă e prea cald și nu ai chef de învățat, verifică-ți cardul. Banii n-aduc fericirea, dar zice lumea c-ar aduce 5-ul.

2. În nopțile de dinaintea zilelor în care nu ai examen, du-te în cluburi și stai până dimineața. Astfel îți păstrezi antrenamentul pentru nopțile celelalte, în care nu dormi deloc ca să înveți.

3. Din păcate, și-n ziua de examen se aplică legile lui Murphy. Așadar, dacă proful te va lăsa să copiezi, vei nimeri lânga cea mai proastă și cea mai mișto fată din grupă. Dacă copiatul va fi imposibil, sigur vei sta lângă tocilarul clasei.

4. Vorba aia că porcul nu se îngrașă în ajun nu e tocmai adevărată. Poate nu reușești să-l îngrași, dar poți să încerci măcar să-l pui un pic pe picioare, săracul.

4′. În sesiune nu se îngrașă doar porcul, ci și studentul. 2,5 litri de cola conțin 300 de grame de zahăr. 5 litri de cola conțin 600 de grame de zahăr. 7,5 litri de cola conțin diabet.

5. Când nu știi nici un subiect de la examen, scrie ce știi. Când nu știi nimic, scrie măcar ce nu știi. Când nu știi să scrii, roagă pe cineva să-ți redacteze o cerere de înscriere la Spiru Haret.

6. Nu-ți băga fițuica în chiloți dacă între asistenții de la examen este și proful de sport!

7. Nu te spăla 2-3 zile înaintea unui examen dificil. Profesorul nu va avea curaj nici să se apropie, darămite să te mai și percheziționeze. Ai grijă, totuși, pe unde-ți ascunzi fițuicile. S-ar putea să putrezească.

8. Alfa, beta și omega nu se scriu așa, cu toate literele.

9. Te va ajuta să ai multe icoane în buzunar, dar doar dacă pe spatele lor ai scrise părți din materie.

10. Când nu stăpânești materia, fă liste cu multe subpuncte, așa, ca asta pe care-o citești acum. Vei da impresia de organizare și rigurozitate.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu