miercuri, 22 iunie 2011

Concurs foto Blue Air

      Tot ce trebuie să faceţi pentru a participa la concursul foto Blue Air este să alegeţi o fotografie grozavă din albumul personal de călătorii şi să o trimiteţi pe adresa de e-mail a redacţiei – redactiecluj@buzznews.ro. Blue Air oferă 4 bilete de avion din Cluj către Dublin şi/sau Roma ca premiu în cadrul CONCURSULUI FOTO ”Vacanţă cu Blue Air” organizat în perioada 13 iunie – 13 iulie.

   Dacă doriţi să participaţi la concurs, trimiteţi o fotografie realizată de dumnevoastră într-o călătorie şi o scurtă descriere a imaginii (autor, ce conţine imaginea, unde a fost realizată şi când). Fotografia va fi publicată pe această pagină dedicată concursului, unde vor fi vizibile toate fotografiile şi numele autorilor. http://www.buzznews.ro/2011/06/11/concurs-foto-vacanta-cu-blue-air/

Fiecare vizitator (IP) va putea vota o singură dată una dintre fotografii. Pentru a vă exercita votul daţi click pe butonul roşu “Votează”, care se află în dreptul fotografiei pe care o preferaţi. La finalul concursului vor fi declarate câştigătoare primele două fotografii cu cele mai multe voturi (fiecare câştigător primeşte două bilete de avion către destinaţia pe care o doreşte – Roma sau Dublin).

    Pentru participarea la concurs sunt necesare datele personale de identificare (numele, seria şi numărul Cărţii de Identitate). Aceste date sunt necesare exclusiv pentru anunţarea câştigătorilor acestui concurs şi nu vor fi făcute publice. Datele vor fi trimise alături de fotografii pe emailul redacţiei (redactiecluj@buzznews.ro).     C  âştigătorii concursului vor fi anunţaţi prin e-mail în 13 iulie. 
    Biletele de avion (valabile dus-întors) vor putea fi solicitate până la data de 30 octombrie 2011

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu