luni, 30 decembrie 2013

Cum sa ne imbracam de Revelion | Tinute de Revelion


Felul in care te imbraci spune multe despre tine. O ocazie speciala precum Revelionul trebuie tratata cum se cuvine si din perspectiva tinutei adoptate. Inainte de a urmari ultimele trend-uri in materie de fashion, gandeste-te la cateva aspecte importante care iti pot dicta codul vestimentar la petrecerea de Revelion.


Atunci cand alegi dintre tinutele de Revelion, ia in considerare:


1. Nivelul de protocol al petrecerii

daca faci Revelionul intr-un local elegant, tinuta poate fi obligatorie, rochii elegante pentru doamne si costum cu cravata pentru domni. Totusi, nu opta pentru haine care sa nu se potriveasca personalitatii tale. Incearca sa adaptezi protocolul la tinutele deja existente in sifonier sau la bugetul alocat cumpararii tinutei de Revelion.
daca petreci noaptea de Revelion alaturi de prieteni, nu incerca sa iesi in evidenta prin sobrietate sau prin haine prea elegante, ideea este sa te distrezi si sa te simti bine. Opteaza pentru haine deosebite, insa confortabile. Nu vrei sa stai stanjenit la masa toata seara pentru ca te sifonezi. Revelionul alaturi de prieteni, intr-un cadru intim, presupune tocmai libertatea de a alege hainele care iti plac si care stii ca iti vin bine.

2. Locul unde se desfasoara petrecerea de Revelion

Restaurant: vei adopta o tinuta eleganta, dar care sa iti permita, totodata, sa dansezi in cazul in care exista spatiu special pentru asa ceva. O rochie de seara cu cateva accesorii discrete, dar valoroase pot pune in evidenta o doamna in seara de Revelion. Barbatii pot renunta la cravata, in schimb trebuie sa isi asigure ocamasa eleganta, evitand culorile stridente.
Acasa la niste prieteni: vei dori sa ai libertate de miscare, dar in acelasi timp sa fii admirat. Jeansii pot scoate pe oricine din incurcatura, fie el barbat sau femeie. Imbraca totusi o pereche deosebita, nu aceeasi pe care o porti zi de zi la job sau cand iesi in oras. Diferenta in tinuta de Revelion se va observa la topul deosebit sau o bluza/tricou care sa te scoata din anonimat.
La o cabana la munte: Tinutele de Revelion in acest caz trebuie sa imbine cat mai mult placutul cu utilul, in sensul ca este bine sa alegi acele haine care iti permit sa te misti liber si nu te vor face sa tremuri sau sa fii nevoit sa te schimbi daca decideti sa iesiti afara la miezul noptii pentru o bataie in zapada.

Indiferent de felul in care decizi sa iti petreci Revelionul, alege tinute care sa ti se potriveasca. Simte-te bine in propria piele, distreaza-te si priveste cu optimism noul an cand vei avea sansa de a obtine tot ce iti doresti!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu