marți, 2 octombrie 2012

Concurs Nescafe 2012 | www.premiinuavioane.ro

Joaca "Avioane" si poti castiga cu Nescafe un ceas Certina.
Ia-ti orice bautura de la automatul Nescafe Alegria, fa-ti cont pe site si porneste jocul. Fiecare lovitura pe care o dai este formata dintr-un cod unic inscriptionat pe pahar si campul vizat de pe tabla de joc.
Ai 7 lovituri si 8 ore la dispozitie ca sa dobori cele trei avioane.

Nu stii cum se joaca? Fii atent:
-Sunt 3 avioane desenate pe o tabla de joc de 10x10 patratele, iar tu trebuie sa le dobori pe toate ca sa castigi ceasul Certina.
-Pentru a trage trebuie sa trimiti codul unic inscriptionat pe paharul NESCAFÉ Alegria urmat de simbolul # (de pe tastatura telefonului) si de campul de pe tabla de joc in care vrei sa plasezi lovitura (campul este descris de o litera si un numar intre 1 si 10).
-Un avion este considerat doborat atunci cand l-ai nimerit in patratelul din varf sau in toate patratelele din care este format. Ai la dispozitie 7 lovituri si un interval de 8 ore pentru a-ti duce la capat misiunea de pilot de vanatoare de premii.
-Foloseste tabla de joc de pe cartonasul disponibil la automatele de cafea NESCAFÉ ALEGRIA pentru a-ti nota loviturile pe care le trimiti si pentru a marca ora la care ai inceput sesiunea de joc.
-Pastreaza toate paharele ale caror coduri le-ai introdus in joc. In eventualitatea in care castigi, poti intra in posesia premiului doar la schimb cu paharele respective.
-Poti juca prin SMS la 1790 sau pe www.premiinuavioane.ro.

Promotia se desfasoara in perioada 01 octombrie - 30 noiembrie 2012.
Pentru mai multe detalii si pentru a introduce codul Nescafe intra pe www.premiinuavioane.ro.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu