sâmbătă, 20 octombrie 2012

Concurs Kent 2012 | www.ichoose.ro

www.ichoose.ro codul Kent 2012. Pe acest site se vor introduce coduri adica pe ichoose.ro.
Campania KENT „iChoose” se desfasoara exclusiv prin intermediul website-ului www.ichoose.ro. Pentruvizualizarea acestui site, vizitatorii au nevoie de FlashPlayer 10.3 In cazul in care acestia nu dispun deprogramele necesare pentru accesarea versiunii flash, le pot instala de pe internet.
(2) Pentru a participa la aceasta Campanie, un consumator trebuie:i. sa isi creeze cont pe website-ul www.ichoose.ro . O persoana adulta si fumatoare isi poate crea contprin completarea urmatoarelor informaţii: numar de telefon mobil, nume, data nasterii, adresa de email silocalitate. Fiecarui numar de telefon mobil ii corespunde un cont in care se vor acumula toate codurileintroduse de un participant si astfel sansele la castigarea premiilor.ii. sa introducă minim un cod unic, valid.
(3) In cadrul website-ului, participantii pot sa-si creeze diverse calatorii prin destinatii din intreaga lume, cuexperiente SMOOTH, REFRESHED sau AMPLIFIED pentru fiecare. Fiecare ruta incepe prin selectia uneidestinatii finale a calatoriei, din 3 orase: DUBAI, TOKYO si CAPE TOWN. Dupa selectia destinatiei finale,participantii isi pot adauga la calatoria inceputa alte doua experiente, in destinatii din cele 6 orase:AMSTERDAM, HOUSTON, LONDON, SYDNEY, NEW YORK sau BERLIN.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu