joi, 3 mai 2012

Vezi cine te cauta pe Google

 BrandYourself este o unealtă care te ajută să controlezi destul de bine reputaţia ta online
  Aplicaţia ajută persoanele să controleze rezultatele afişate de Google atunci când sunt căutate numele lor. 
  Marţi, însă, BrandYourself a lansat o unealtă nouă şi extrem de interesantă, care permite utilizatorilor înregistraţi să vadă unde lucrează şi în ce loc se află persoanele care au dat căutare după numele lor şi le-au vizitat profilul de BrandYourself.
  Pentru a reuşi asta, BrandYourself a construit o bază de date cu IP-urile disponibile în mod public ale unor companii şi organizaţii.
 Atunci când o persoană dintr-o companie ale cărei IP-uri apare în baza de date BrandYourself îţi caută numele pe Google şi intră pe profilul tău de BrandYourself, care apare printre primele rezultate, tu vei realiza cine te-a căutat.
  Poate fi angajatorul la care te-ai prezentat la interviu sau o fată cu care te-ai întâlnit şi lucrează pentru acea companie.
 Pentru a te folosi de această unealtă, trebuie să îţi construieşti un profil pe BrandYourself.
 Reţele ca LinkedIn sau MyLife permit utilizatorilor să vadă cine le-a vizitat profilul, însă doar dacă vizitatorii sunt de asemenea utilizatori LinkedIn/MyLife.
  "Funcţionează aproape la fel cum merge LinkedIn şi MyLife pentru utilizatorii din interiorul reţelei. Numai că, aici, se aplică întregului internet", spune, exagerând puţin, unul dintre fondatorii BrandYourself, Patrick Ambron.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu