marți, 29 mai 2012

Uractiv prospect

   Uractiv capsule este un preparat antimicrobian. Are efect diuretic, antiinflamator, contine doar extracte naturale standardizate.
Uractiv capsule prospect:

1 capsula contine: extract de strugurii ursului (Arctostaphylos uva ursi) standardizat in arbutina 20% – 175 mg si albastru de metilen(Methylthioninium Chloride) – 15 mg. Excipienti: lactoza monohidrat, talc, stereat de magneziu.
Indicatii terapeutice:

In infectiile urinare recurente si in infectiile urinare persistente: infectii si iritatii ale vezicii urinare, inflamatii si infectii renale si ale cailor urinare, candidoza, ulceratii la vezica urinara si rinichi, incontinenta urinara, oligurie, afectiuni renale cronice, litiaza renala (nisip si calculi renali);
In profilaxia infectiilor urinare si in mentinerea sanatatii aparatului urinar.

Pret: Uractiv capsule cutie cu 3 blistere a 10 capsule are un pret aproximativ de 30 lei.

Contraindicatii:
nu se recomanda administrarea in timpul sarcinii si alaptarii;
la persoanele cu hipersensibilitate la oricare din ingrediente.
Doze si mod de administrare:
copii peste 12 ani: 1 capsula de 3 ori pe zi;
adulti: 2 capsule de 3 ori pe zi.

Inainte de masa, cu o cantitate adecvata de lichide.
Recomandari:

De la aparitia primelor semne de infectie urinara (durere, urinari frecvente, iritatie) pana la dispariţia acestora, dar nu mai mult de 14 zile.
Forma de prezentare:

Cutie cu 3 blistere a 10 capsule.

Nu folositi informatiile prezente in Uractiv capsule Prospect, in scopul tratarii oricaror probleme de sanatate sau de inlocuire a medicamentelor, tratamentelor prescrise de persoanalul medical autorizat. Acest prospect reprezinta doar o sursa de informare si nu inlocuieste sfatul medicului. Pentru orice problema adresati-va medicului sau farmacistului de care apartineti.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu