joi, 19 aprilie 2012

Inscrieri Roata Norocului 2012 Kanal D

   Liviu Varciu porneste prin tara in cautarea concurentilor spontani si haiosi pentru "Roata Norocului". Incepand din 20 aprilie, Liviu Varciu porneste in cautarea concurentilor pentru show-ul "Roata Norocului", cel mai de succes show-concurs de divertisment din istoria televiziunii.
   "Roata Norocului", un format international de succes, este un concurs pentru toata lumea, indiferent de educatie, varsta, categorie sociala. Oricine a a implinit 18 ani si doreste sa isi incerce norocul invartind celebra Roata este invitat, incepand din 20 aprilie sa participe la castingurile organizate in intreaga tara, dupa cum urmeaza:
-20 aprilie, Bucuresti, la Grand Cinema Digiplex din Baneasa Shopping City
-22 aprilie, Constanta, Tomis Mall
-24 aprilie, Iasi, Iulius Mall
-26 aprilie, Cluj, Iulius Mall
-28 aprilie, Timisoara, Iulius Mall
-30 aprilie, Craiova, Electroputere Parc

Roata Norocului, show-ul prezentat de Liviu Varciu, incepe la sfarsitul lunii mai, la Kanal D.

1 comentarii:

Unknown spunea...

Nu va suparati,voi cei din acest show de divertisment alegeti la casting numai femei care arata bine doar de dragul moderatorului sau alegeti persoane care au si ceva cultura generala?
Sper ca nu va bazati doar pe frumusete si atat,este mai convenabil sa va faceti rating aducand doar femei si vedete?
Cred ca eu,unul,daca as venii la casting nu cred ca as fi ales?
Am vazut editii in care ma uimeam de incompetenta unor dame bine sa dea o amarata de definitie si am ajuns la concluzia ca in tara asta se merge doar pe prostie si frumusete,adica conteaza sa arati doar bine si atat!
Cu stima Marius!

Trimiteți un comentariu