vineri, 13 aprilie 2012

Trucuri Google Chrome

Google Chrome-ul foloseste un design simplu. Afisajul este spatios si ordonat in comparatie cu alte browsere. Cu toate astea, Google Chrome este un motor de cautare bogat in caracteristici. Iata cateva trucuri:
  • Cauta incognito
Cautarea incognito de la Google Chrome este similara cu "cautarea privata" de la celelalte browsere. Site-urile vizionate in timpul unei cautari private nu sunt stocate in memoria istoriei tale de cautari. Cookie-urile nu sunt, de asemenea, stocate pe computer. Cautarea invizibila este perfecta daca vrei ca ceilalti sa nu afle pe ce site-uri ai intrat, fara sa fii nevoit sa stergi toata istoria cautarilor. Cu toate astea, cautarea privata nu te protejeaza impotriva virusilor sau a softurilor care iti urmaresc cautarile pentru a-ti trimite reclame si ale lucruri enervante.


  • Scurtaturi de tastatura

Chrome ofera utilizatorilor sai o multime de scurtaturi de tastatura. Acestea iti dau voie sa ai un acces mai usor la caracteristicile Chrome, cum ar fi, de exemplu, deschiderea unei noi ferestre.  • Cateva scurtaturi comune:

Ctrl+N = deschide o noua fereastra

Ctrl+T = deschide un nou tab

Ctrl+Shift+N = deschide o noua fereastra de cautare incognito

Ctrl+Shift+T = deschide ultimul tab inchis

Alt+F = deschide meniul de unelte al Google Chrome

Ctrl si „+" sau „–„ este pentru zoom in sau zoom out pe pagina de internet.


  • Importa bookmark-uri sau date de cautare
  Daca esti pregatit sa faci o schimbare si sa treci la Chrome, dar ti-e firca sa nu iti pierzi toate salvarile din bookmarks sau istoria cautarilor, parole,etc. Atunci poti importa date catre Chrome fin fostul tau browser.
  Pentru a face asta, da click pe "Tools", apoi pe "Options" si pe "Personal stuff". Selecteaza "Import Data" si alege fostul tau browser pentru a salva datele dorite.


  • Incearca tematicile personalizate
   Daca ti se pare ca tematica argintie a lui Google Chrome este prictisitoare, atunci poti adauga teme personalizate pentru a-ti imbunatatii experienta cautarilor. Google lucreaza cu multi dezvoltatori care, de-a lungul timpului, au tot adaugat teme interesante pe Chrome. Daca vrei sa alegi una tot ce trebuie sa faci este sa mergi la meniul "Tools", selecteaza "Options", iar apoi alege "Personal Stuff" si "Get Themes" pentru a putea cauta prin galerie. Selecteaza tematica dorita si apasa "Applay Theme"

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu