vineri, 3 februarie 2012

FIFA schimba regulile la fotbal

    FIFA va propune modificarea regulilor in fotbal la intrunirea programata pe 3 martie, principalele discutii urmand sa aiba loc pentru introducerea celei de-a patra schimbari si implementarea tehnologiei video.
    In incercarea de a le face pe plac cluburilor din G14, care se plang de calendarul international prea aglomerat, forul mondial vrea sa introduca o noua regula, menita sa protejeze fotbalistii de accidentari in competitiile eliminatorii.
    Astfel, FIFA ia in considerare introducerea celei de-a patra schimbari pe durata unui joc de fotbal, insa doar daca acesta intra in prelungiri.
   “FIFA Task Force, comitetul medical si comitetul fotbalistic sustin aceasta propunere, care va ajuta la mentinerea unui nivel ridicat de joc chiar si in meciurile de 120 de minute.”, sustine FIFA intr-un comunicat oficial.
   In acelasi timp, in cadrul intrunirii din luna martie, se va discuta si posibilitatea implementarii tehnologiei video pentru eliminarea fazelor controversate care au provocat discutii aprinse campionatele din Europa in ultima vreme.
   Daca vor fi aprobate, schimbarile ar urma sa intre in vigoare de la 1 iulie, dupa inceperea Campionatului European din Polonia si Ucraina.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu