luni, 21 februarie 2011

Coafuri 2011

Coafurile anului 2011 sunt : trendurile aduse pe catwalk de marii designeri pe de o parte si sursele de inspiratie oferite de vedetele internationale pe de alta parte.

Coafuri 2011 - catwalk

Pe catwalk, nu doar hainele sunt altfel, extravagante si uneori dificil de purtat in viata de zi cu zi. Regula se aplica si in cazul coafurilor si al machiajului.

  Alexander McQueen readuce in atentie parul impletit, cu aspect de cosita, doar ca acum impletitura porneste de sus, de la radacina parului, iar impletitura propriu-zisa este mai complicata. 


  Christian Dior revine la coafurile stil anii `40, doar ca bretonul nu mai este buclat, ci pleaca din crestet si este indreptat.
 Giambattista Valli ramane la o coafura care nu se va demoda probabil niciodata: banala coada de cal, oferindu-i insa ca nota aparte vopsirea parului in doua culori: blond si roz, rozul fiind destinat parului din zona cefei si varfurilor.
  Isabel Marant lasa parul desprins, liber, cu un aspect usor dezordonat, insa cu un breton lung, indreptat cu placa. Acelasi designer propune persoanelor cu parul scurt un look androgin, cu un aspect ravasit si cu suvite inegale.
  Issey Miyake ramane la parul drept, lins, fara fire rebele, cu cateva suvite de un rosu aprins doar pentru partea stanga a cararii, dand coafurii asimetrie. 


  Jean Paul Gaultier propune pentru parul scurt un look rebel: in partea de jos, suvitele sunt mai lungi, iar in partea de sus, parul se ciufuleste si se umfla.
  

  Louis Vuitton acopera integral un ochi cu un breton supradimensionat care pleaca mai sus de crestetul capului. Bretonul se onduleaza si se prinde discret in partea din spate.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu